Homocykliczne substancje psychoaktywne, oddziałujące agonistycznie na układ serotoninowy w mózgu.
Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 37 / / 0
Witam, jak jest z układem oddechowym albo serduchem po dawce 500mg? Nikt z was do tej pory nie pisał o jakiś problemach, więc zakładam, że wszystko ok, ale spytać nigdy nie zaszkodzi. Jak na pierwszy raz celuję właśnie w tę dawkę oral. S&s to własny pokój, sam w domu a potem może wypad za miasto rowerem, może jakaś łąka, lasek. Szamał będę sam.
  • 1292 / 8 / 0
U siebie nie zauważyłem takich problemów.
  • 204 / 1 / 0
U mnie też przy 500mg nic niepokojącego się nie działo.
  • 37 / / 0
Bardzo dobrze to słyszeć, w najbliższym czasie chcę przyjąć pół grama jako pierwszy raz z tą substancją. Mam też nadzieje, że w rozmowie z trzeźwymi osobami dam radę ogarnąć wszystko (skoro wizualnie nie jest aż tak intensywnie).
Jak po tym z motoryką? Bardzo lubię jeździć rowerem i na razie jeździlem po THC (nie mogłem ostro skręcać, wszystko jakby bardziej intensywne - prędkość, itp xd) i DXM (nie czujesz wiatru wcale, za to o wiele bardziej doświadczałem wszelkich dziur, zjazdy też wydawały się bardziej strome niż normalnie). Nie chciałbym co chwilę wstawać z ziemi ;D. Może nie będę chciał nawet na rower wsiadać, skoro cytując opaka:
Ja ci sie wcale nie dziwie ze po takim natłoku informacji jeszcze dochodzisz do siebie Bo to jest wręcz w chuj dosłowne to co meskalina może nam zaoferować .
  • 1292 / 8 / 0
Rexelder pisze:
Mam też nadzieje, że w rozmowie z trzeźwymi osobami dam radę ogarnąć wszystko (skoro wizualnie nie jest aż tak intensywnie). Jak po tym z motoryką?
Ja po mesce wyszedłem sobie na normalne spotkanko ze znajomymi, rozmowy były prowadzone bez problemów. :)
Co do motoryki, też bez problemowo. Jeśli chodzi Ci o rower, to sam na rowerze na tripie nie śmigałem, ale ziomek tak i bardzo polecał.
  • 204 / 5 / 0
Na jakiej dawce?
-Why do my eyes hurt?
-You've never used them before.
  • 1292 / 8 / 0
500
  • 1876 / 23 / 0
Rexelder ale wtedy to było 750 mg :) Po 500 mg to udało mi się raz nawet zrobić zakuopy w sklepie choć słabo wcale nie było .
  • 10 / / 0
Ponowię pytanie, które zadał kolega wcześniej, ale w sumie nie uzyskał konkretnej odpowiedzi.
Czy 333mg na pierwszy raz z meską będą dobre, czy lepiej trochę dopłacić i brać 500? (1g na 3 osoby)
Uwaga! Użytkownik Cielu1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 212 / 3 / 0
Jesli nie jestescie calkiem zieloni w psychodelikach a watpie skoro macie dostep do meskaliny to jedzcie po 500mg. Taka dawka nie powinna byc oszalamiajaca a 330 moze pozostawic duzy niedosyt.
"Co Cię nie zabije to zryje Ci psychę"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.