Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
Pukałem ostatnio 4-HO-MET jakieś 8-10mg iv. Działanie jest chyba ok mocne wejście taki nieogar podwyższone tętno, ale w sumie było znośnie a później wyostrzone kolory naprawdę bajecznie lekkie OEVy długi spacer mogę uznać za udany. Działanie około 5 godzin. Nie było w zasadzie żadnego zejścia. Później miąłem lekkie kilkusekundowe bule głowy i jakiś organów wewnwcznych. Nie był to jakiś dokuczliwy ból jednak pytam czy tez macie cos takiego?
po 30 mg 4-HO-meta, w dzien po przez pare h dosyc mocny bol glowy
po 35 mg na 150 moklo brak jakichkolwiek negatywnych efektow
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.