4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1521 / 72 / 0
Nic nie mrozi dostałeś jakieś gówno z lidokainą, dobra mefa tak żre że prawie potylicę potrafi urwać i to wszystko.
tekst powyżej =/= prawda
  • 1521 / 72 / 0
25 lipca 2023bbygang13 pisze:
Czym sie rozni mewa za 50 zlotych za sztuke od mewy za 70 za sztuke? Czy faza jest jakas inna? Lepsza ?
A kurwa kto ma wiedzieć co ktoś ci sprzedaje? Przecież to pytanie jest takie z dupy że nawet żal się do tego odnosić.
tekst powyżej =/= prawda
  • 1 / / 0
Czyli 3mmc jest słabsze od 4mmc czy działania są inne?
  • 1 / 1 / 0
Witam. Wziąłem w ciągu równej godziny 1 gram mefedronu i już mnie tak mocno nie kopie. Co zrobić, by znowu zaczęło kopać? Zaznaczę, że zaczyna mnie kopać, gdy w ciągu nocy mam 3-4g do zjedzenia.
Dziękuję z góry za wszystkie odpowiedzi! 😃
  • 1532 / 196 / 0
3mmc to jest coś pięknego , wspominam to jak pierwszy pocałunek i seks. Nie da się tego opisać trzeba spróbować. niestety 4mmc nie miałem nigdy okazji spróbować
  • 1888 / 422 / 4
14 sierpnia 2023Krychul1992 pisze:
Czyli 3mmc jest słabsze od 4mmc czy działania są inne?
z jednej strony są to dwie różne substancje
z drugiej smyraja praktycznie te same receptory i z podobną siłą...

z tym, że mefedron "łatwiej" kontrolować z uwagi, że działa krócej ale za to jak sobie pierYdolniesz dawkę 250mg... to Cię wystrzeli w kosmos,
gdzie przy 3MMC tego typu dawka będzie bardzo SI, do tego długośc działania może się pokleić nawet do 3 godzin, kwestia kto co lubi
(w zależności od tolerki i sortu ).

albo raz a konkretnie, albo sobie gibasz samarkę na 10x i smyrasz wężoida w dawkach po 50-100mg na imprezie mając na prawde prawilny klimat w głowie, bez zatkanej kichawy jak w przypadku "chlorów".

a jak tenj shit zidentyfikować? zakładająć, że nikt nie dosypał nic znieczulającego typu lidokaina, to taki mef potrafi ładnie zmumifikować Ci mordę podobnie jak prawilny koks ( chociaż koks to robi wybitnie ;) )
DXM
  • 40 / 9 / 0
Pytanie do chemików - jaka jest trwałość mefedronu, ogółem ketonów, w sensie trzymania w zamknięciu? Czy przy ograniczeniu dopływu światła, tlenu oraz wilgoci następuje jakiś moment, że tracą swoje własności, czy jest to trwały związek?
  • 6 / 1 / 0
Hej!
zdarza mi się tak, że po zażyciu mefedronu moja twarz zmienia wygląd. Pomijając zupełnie kwestię źrenic, mogę wspomnieć na pewno o uwydatnionych kościach jarzmowych, żuchwie i kościach policzkowych. Buzia nabiera nagle niesamowitego kolorytu, wszędzie nieskazitelna cera, perfekcyjna barwa ust i zarost oraz brwi odznaczające się na twarzy wyraziściej niż gdy jestem trzeźwy. Jednym zdaniem: wyglądam bardzo zdrowo i skrajnie seksualnie. Zdarza się też, że w jakimś stopniu zmienia mi się sylwetka. Czy wiadomo coś więcej na ten temat? Dlaczego tak się dzieje? Czy ma to związek ze zmianą ciśnienia krwi na wysokości głowy? Jak ktoś badał sprawę, to dawajcie albo jakieś własne obserwacje nt. czy zauważyliście u siebie podobne rzeczy.
  • 507 / 194 / 1
Raczej nikt po zażyciu mefa nie staje się nagle greckim bogiem xD
Wydaje ci się przez wystrzelone neuroprzekaźniki,że wszytsko jest piękne i wspaniałe,w tym ty. Z zewnątrz wyglądasz na pojeba co przegląda się w lustrze jak mu szczęka i oczy latają we wszystkie strony świata
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 364 / 109 / 0
Dokładnie, ketony , szczególnie przy wyższych dawkach zmieniają trochę percepcję za sprawą wyrzutu serotoniny
"Life pain always sexy"
ODPOWIEDZ
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.