29 stycznia 2022yakubu86 pisze: Witam. Ja czekam na gołębia który na początku tygodnia dostarczy mi 4 MMC Browna i 4 CMC Orange[cut] Widziałem że są tu osoby mające doświadczenie z tymi sybstancjami. Mam więc pytanko. Czy jest sens połączenia niuchania 4MMC z 4CMC? Np. w jedną trąbe kryske 4MMC i w tym samym czasie drugą kryske 4 CMC... Korci mnie aby takie doświadczenie zrobić. Oczywiscie nie za dużo na poczatek tak ze 100mg na dziure aby przeżyć
![]()
Pozdro i z fartem elo
Nazwy sugerują, że kupujesz jakieś gowno ze stron typu superfopalacze.com czy coś. Zasadniczo nie ma sensu łączyć 4MMC i CMC, niemniej ty na pewno nie dostaniesz 4MMC, w ogóle chuj wie co dostaniesz.
Pozdro ziomek, z fartem elo xD
PS. Also pomyliłeś chyba fora, twoja społeczność gimbusów speed/eufo kryształ 24h, gołąb doleciał jest gdzieś tam ————>
30 stycznia 2022yakubu86 pisze:No musze cie zasmucic bo nie masz racji. Wlasnie dostalem zdjecia 4MMC i jest to mef ktory krazyl latem 2020 na stricie. Jestem mega szczesliwy.Nazwy sugerują, że kupujesz jakieś gowno ze stron typu superfopalacze.com czy coś. Zasadniczo nie ma sensu łączyć 4MMC i CMC, niemniej ty na pewno nie dostaniesz 4MMC, w ogóle chuj wie co dostaniesz.
Byli tu już tacy co szukają pałeczek, kij, że dobry mef.idzie dostać np w pudrze
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
1) slyszalem ze gdy do powiedzmy 0.5 L wody wrzucimy z 6 tabletek witaminy C tych rozpuszczalnych to juz po pierwszym odlaniu sie jestesmy wypulkani z mefa i nic nie wyjdzie ma testach? Prawda to?
2. Ile dni odczekac zeby kichawa przepalona sie naprawila? 5 dni stopki nic nie dalo prawie
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.