Jeszcze to będzie jakaś śmieszna głupota a nie konkretny powód, pewnie to będzie przypadek że ktoś cię podkabluje albo ktoś cię zobaczy albo zostawisz na wierzchu lustro kartkę i rurkę.
@Merx
Reguła jest taka że "jedno z rodziców musi być zawsze trzeźwe"
A skoro u pana kolegi już jest w wariant solowy to przesądza o sytuacji.
Uwierz mi – nie tylko tylko przypadkiem policjant zapnie jak jedzie, albo spowoduje wypadek niezwiązany zupełnie ze swoim stanem ale wezmą go na krew i będzie ładnie.
Albo niech go dealer wsypie albo niech będzie chwilowo u swojego zaopatrzeniowca a tam – akcja trzeźwe wychowanie trzeźwej rodzinie i policja likwiduje dopalacze.
Biada ci, facet, fundować dziecko takie wychowanie.
Pamiętaj że to jest fajne szczególnie jeśli się korzysta z właściwości afrodyzjakalnych – od tego można, owszem, się uzależnić.
Ale walić solo? WTF Ja się pytam? Wystarczy przezwyciężyć pierwsze dwa – 3 dni ciśnienia, zażywać SNDRI, i jak z przymusu kiedyś będziesz miał duże jak tydzień przerwy to już się tam nie pakuj nie pokazuj się więcej u swojego hurtownika
"Rutyna to rzecz zgubna "
Tez sie dziwie ,ze jeszcze mi sie w głowie nie popierdoliło ale dobrze nie jest skoro zamknąłem sie w domu. Może poprostu mam mocną psychę? Albo Leki trzymaja mnie w ryzach. Biore je pod okiem dobrego psychiatry ,ktory wie ze jestem w ciągu. mefedron odstawie pod jego okiem ,a skutkami tego ciągu zajmie sie mój psycholog. Poszedłem po pomoc - oboje oczywiscie zasugerowali mi pojscie na odwyk,ale ja nie pojde do zadnego psycha. A tak szczerze to czuje się jak wiezien mefedronu. Co wieczór mowie sobie ,ze z tym koncze a na drugi dzien pierwsze co robie to dzwonie do mojego dilla. A to nawet juz mnie nie kopie, biore bo uwielbiam ten moment wziecia. Zajebie, odpale fajke i po zabawie. Wiem,ze to chore. Nie licze nawet ile wydalem na towar, kase mam z pozyczek ktore nabrałem. Jebniety jestem,wiem.
wczorajmmigotka pisze: Spierdolisz życie swojej córce jak się nie ogarniesz, albo Ci ją zabiorą i się skończy. A za ćpanie to pewnie nawet Ci nie powiedzą gdzie jest ;)
Mówisz że ogarniesz ale życie zweryfikuje czy tak będzie.
Tobie się wydaje że wszystko jest okej . Nie wiem ile w tym siedzisz ale na samym początku przygody to nawet jak sam Jezus by zstąpił z Nieba i powiedział że źle czynie to bym go wyśmiał bo czułem się najlepiej w swoim życiu od kilkunastu lat .
Ale to jest zaciągnięty kredyt który kiedyś trzeba będzie spłacić.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Ogólnie mefedron nie nadaje się do ciągów .
Jak już jechać na wspomaganiu to jakieś stricte dopaminowe środki typu amfetamina .
Serotonina się szybko wyczerpuje i długo odbudowuje.
Ogólnie beta ketony to szybko ryją beret .
Ludzie z dawnych lat co emkę żarli raz na 2 tygodnie jakoś funkcjonują w społeczeństwie a u ketoniarzy szybko pojawia się szereg negatywów.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.