To jest w nim fajne (chyba), że na nim właśnie takie ciągi można robić, nie to co w przypadku cmc'ków, które potem nie działają.
W końcowym dniu, kolega zaryzykował i dał mi prowadzić jego cudowną Hondę,
ach te piłowania, jazdy po rondach, popierdalanie w okolicy co są fajne widoczki.
''Dobra, stary, teraz wciągnę kreskę, ale dwie bo na dwie dziury, i zmieniamy się miejscami''
''Kurwa, nie zajebiesz się taką ilością? Mam nadzieję, że nic nie piłeś. Widziałeś jakie XYZ wciąga (narkotykowa wyrocznia, ''wyjadacz'') ''
''Ta, ale ja lubię dobrą pizdę, nie kreseczki jak dla ciot''
Sniff, że, aż odrzuciło, euforia zgniata, pierdoli się w oczach, i wygina na wszystkie strony świata, katujemy Hondę,
ach..
większość osób która sobie pomyśli o mefedronie, to właśnie wzdycha ach.. było fajnie, fajnie.
Po MDMA, też mi się dobrze, jezdziło, w sumie, aż za dobrze bo max dawka, czyli w chuj i silnik 2 razy mocniejszy, słuchawki full na uszy i dzida,
to już serio było niebezpieczne, nikt mnie nie ''ogarniał'', bardziej wyginało i pierdoliło się w oczach, lekkie OEV'y i oczopląs.
Wycieraczki nie były potrzebne, jęzorem wszystkiego dosięgałem.
Niech rzuci kryształem, ten kto nie jezdził po euforykach, i nie sprawiało mu to takiej frajdy.
10 listopada 2019OdwiertKorzenny pisze: Niech rzuci kryształem, ten kto nie jezdził po euforykach, i nie sprawiało mu to takiej frajdy.
2019 lis 10, 09:34 /scalono -surv
10 listopada 2019OdwiertKorzenny pisze: nie to co w przypadku cmc'ków, które potem nie działają.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
człowieku, było mineło,
dawno i nieprawda,
wyciągnąłem wnioski i sobie niektóre rzeczy w głowie już poukładałem.
zgadzam się z Tobą.
Już tak nie robię, pisze tylko jak mi odpierdalało po mefie i innych kryształkach.
@WiadroParty, scalam z wątkiem ogólnym. taurinnn
Przystań na paleniu ziółka, nie dotykaj się do hery
Przekraczasz bariery, za pan brat z szatanem
Jak pochłonie Cię w ten syf ratunek będzie Monarem
A życie koszmarem z paskudnym nałogiem
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.