mastman pisze: Pykpyku pytanie brzmi czy nadal metkat da ci większą euforię niż mef? Czy brałeś najpierw metkata czy mefa? Ja brałem metkata raz i do mefa się nie umywa i wiem, że nie jest to tylko moje zdanie, ale wielu wielu innych.
Ostro nie jestem stanie stwierdzić jakiej jakości był ostatni sort, bo najpierw wszamałem 4xSCD dopiero pozniej dorzuciłem mef. Mam pytanko jak zamówiłeś z wielkiej miłości? Dodawałeś do koszyka? czy tylko wysłałeś im maila?
Dlatego myślę, że już się nie pojawi. I nie jest to jego samodzielna decyzja. Niestety.
pozdrawiam,
Faithless pisze:Pykpyku pytanie brzmi czy nadal metkat da ci większą euforię niż mef? Czy brałeś najpierw metkata czy mefa? Ja brałem metkata raz i do mefa się nie umywa i wiem, że nie jest to tylko moje zdanie, ale wielu wielu innych.
wtedy wyszedł mi wyborny metkatynon, rzekłbym platoński wzorzec metkatynonu... było to niesamowite uczucie hiperenergii... wspominam to ciepło, bo kot z reguły mi nie wychodzi. Ja kota wyłacznie pijam, wiec wyobrażam sobie co czują goście, ktorzy to stukają... kosmiczym młotem w głowe a pozniej jeszcze przyjemniej;)
byłem na mefedronie już na kilku dużych koncertach, ostatnio na krakowskim Selectorze i ta substancja znakomicie sie komponuje z dobrymi dzwiekami i ładnym otoczeniem;) polecam i zapraszam do Gdyni :)
Ja kota wyłacznie pijam, wiec wyobrażam sobie co czują goście, ktorzy to stukają... kosmiczym młotem w głowe a pozniej jeszcze przyjemniej;)
niestety takie naprawde mocne loty po metkacie to tylko kilka pierwszych razow, chyba ze sie bierze powiedzmy raz na miesiac. ja wlasnie jestem w ciagu od 3 tygodni srednio 1-2 paczki acataru dziennie dozylnie. po pierwszej paczce danego dnia strzelonej na raz jest naprawde pieknie przez 0,5-1h. z tym ze pozniej wlaczaja sie cisnienia zeby walnac kolejny raz i wtedy zazwyczaj po pol paczki na raz co godzine daje rade, przedluza ten fajny stan ale juz jest co raz slabiej. no ale zawsze jest argument pieknego opiatopodobnego wejscia... :rolleyes:
roznica w uzaleznieniu metkat vs mef polega na ich "dostepnosci". zeby walnac metkat trzeba spedzic 2h na zakupy i przygotowanie wiec czesciej niz 2x dziennie nie chce sie tego robic. mef jest z kolei zawsze dostepny w kieszeni do poki sie nie skonczy i dlatego zdaza sie niektorym walnac nawet 10 standardowych dawek na jedna impreze. z kolei metkat jest zawsze dostepny (nie raz zdarzalo mi sie biegac po calodobowych aptekach), a z kolei na mefa trzeba wylozyc z gory grubszy hajs i poczekac pare dni...
generalnie to trzeba uwazac, bo faktycznie mozna poplynac...
czytaliscie ten raport? http://www.erowid.org/experiences/exp.php?ID=75806
Juz wczesniej byly dosniesienia ze przy duzych dawkach pojawia sie siny kolor tam gdzie mamy duzo skory. Palce, lokcie, kolana. Z tego co pamietam jest to spowodowane malym stezeniem tlenu we krwi.
Jak wroce postaram sie wrzucic liki z wiki i innych.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
prędzej czy później każdy z nas zsinieje
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.