4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 63 / / 0
Ano nie ma... całe szczęscie.
W załączeniu wykaz dodanych do załącznika substancji - może się przydać.
  • 39 / / 0
moze ktos ma jakiś nowy ciekawy artykuł o mefedronie bo substancja jest dopiero badana i warto wiedziec na bierząco co to za cudo:).
Ostatnio zmieniony 29 maja 2009 przez pablos29, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 57 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mastman »
Czy komuś z was udała się sztuka osiągnięcia orgazmu na mefedronie w czasie trwania największej euforii? Wiem, że fizycznie jest to możliwe problem polega na tym, że człowiek się tak fajnie czuje, że chce ten stan przedłużać a nie dochodzić, w końcu pik mija i trzeba dorzucać i tak w kółko. Pokolenie JP2 przepraszam za niedyskretne pytanie.
Uwaga! Użytkownik mastman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1205 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: BSKY »
@mastman: tez to juz nie raz zauwazylem, problem w tym ze po dorzucaniu jest coraz ciezej dojsc i sprawa sie sypie ;P
  • 39 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pablos29 »
co sądzicie o takim mixie vodka 40% jakieś dwie setki + mephedrone?? .Czy mieszanie tych dwóch rzeczy jest szkodliwe??

i czy wódka nie osłabi działania mephedronu??
  • 73 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: goral123 »
Snilo mi sie Vodka(alko) wzmocni dzialanie mephedronu. Aczkolwiek mixy nie sa polecane z powodu tego ze sam alkohol podnosi cisnienie.

Czy mieszasz czy nie i tak szkodzi...
  • 1425 / 81 / 0
Nieprzeczytany post autor: hess »
Miksy czegokolwiek co podnosi ciśnienie z mefem to jest bardzo nietrafiony pomysł.

Wiele osób mających duże doświadczenie z różnorodnymi dragami twierdzi, że mefedron najbardziej ze wszystkich rzeczy jakie brali, najbardziej jechał po sercu (nawet bardziej niż koks). Oprócz tego czytałem opis kolesia, który miał jakieś choroby serca w przeszłości (chyba zawał) i jak brał rzeczy typu metylon, mdma nie odczuwał negatywnych odczuć na pikawie, natomiast jak wziął mefedron odczuwał pewne dyskomforty na sercu przez kilkanaście dni.
Wszystko co napisałem na tym forum to nie jest prawda!
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SWIM »
Mój daleki przyjaciel twierdził, iż mefedron + wysokoprocentowe trunki wydatnie podnosi ciśnienie. Innym razem zauważył, iż pewne cytochromy wątrobowe zajęte są neutralizowaniem alkoholu i tym samym dłużej metabolizują mefedron. Sam alkohol zwiększa poziom dopaminy, serotoniny (oraz endorfin), więc dodatkowo efekt może działać synergicznie, biorąc pod uwagę te dwie przesłanki. Rzadko słucham przyjaciół, więc radzę uważać :)
  • 57 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mastman »
W moim przypadku wszystkie beta ketony jadą po sercu tak samo. Przynajmniej nie zauważyłem szczególnej różnicy.
Nie sądzę żeby mefedron rył bardziej serce niż amfa czy metaamfa aczkolwiek nie brałem nigdy ani amfy ani metaamfy to może niech się wypowie ten co brał wszystkie te substancje. Fajnie by było gdyby ktoś z dłuższym stażem na mefedronie zrobił sobie np echo serca i podzielił się z nami wynikami badań.
Uwaga! Użytkownik mastman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 1 / 0
no taki królik doświadczalny by się przydał...
osobnik całkowicie czysty przystępujący do badań z beta-ketonami robiący kontrolne badania;>

osobiście nigdy nie zauważyłem, podczas używania mefedronu odczuwalnych zmian w pracy serducha...co prawda zażywane ilości mieściły się w przedziale do 700 mg na wieczór i często przy stosowaniu było alko w formie piwa...
zarówno przy wzmożonym wysiłku fizycznym, jakim było intensywne wygibywanie się przy dubstepowych i dnb dźwiekach, nie przyczyniło się w danej chwili do odczucia negatywnych odczuć ze strony kardio... co organizm to inna reakcja... niestety bardzo rzadko mierzę sobie ciśnienie lecz z tego co pamiętam to w stanie normalnym jest ono bliżej dolnej granicy ciśnienia uważanego za prawidłowe...
a następne testy w przyszłym tygodniu za sprawką austriaków;>
...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.

Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE

Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.