4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 73 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: goral123 »
amorescu9 dzieki ;) tauśku ciezko cos zjesc o 23:30 procz frytek/kebaba...

@Ostro pewnie wielu tak mowilo. Moj bobr zarzucal raz na miesiac pozniej co tydzien na imprezie pozniej na imprezie i na spotkaniu w pubie i tak w kolo. Ciezko pozniej powiedziec NIE i przestac calkowicie.

Sory ale z wydaje mi sie ze z dragami jest tak jak z sexem u lasek. Poki sa dziewicami twierdza ze to ZUO jak juz blonka peknie to trudno powiedziec NIE xD

Pozdro!
  • 57 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mastman »
Ostro trochę samokontroli to potrzeba żeby nie puścić bąka w towarzystwie. Przy mefedronie coś takiego jak samokontrola praktycznie nie istnieje. Nawiązując do seksualnych metafor górala dodam tyle: na razie zaliczyłeś zaledwie małe lizanko, poczekaj aż mefedron cię wyrucha i wtedy pogadamy :)
Uwaga! Użytkownik mastman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: musiu »
...
o samym dzialaniu napisze jak zjem :D mam nadzieje ze jeszcze w tym tygodniu :D

pzdr4all

sry
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2009 przez musiu, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 77 / 1 / 0
ze względu na możliwość odpowiedniego nawożenia i ciagłość w dbaniu o uprawy powyższy post powinien byc mimo wszystko usunięty a adresowanie na PW winno być ograniczone..takim tylko moim krótkim zdaniem...więc 'musiu' lepiej milczeć niż rzucać tu jakimś absurdalnym postem...
...
  • 171 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: DilerTwoj »
Ile na was działa mef wypity ? chodzi o euforie
Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2009 przez MaciekB, łącznie zmieniany 1 raz.
[b]"Jeżeli myślisz, że jesteś zbyt mały, by coś zmienić, spróbuj zasnąć z komarem latającym nad uchem."[/b] - J.Ś Dalajlama XIV
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Wypity działa na mnie z 1,5-2h w zależności od dawki i zawartości żołądka.
  • 77 / 1 / 0
u mnie do 1,5 max jeśli nawet na pusty żołądek...mayday w jakich ilościach zarzucasz najczęsciej?
...
  • 171 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: DilerTwoj »
Powiem jedno.
Mefedron to coś pięknego , za pierwszy razem podziałał troche chujowo. Teraz wciagnolem cos okolo 200 mg i jest cos pieknego mysle ze polski koks nie moze sie rownac do mefedronu :D
[b]"Jeżeli myślisz, że jesteś zbyt mały, by coś zmienić, spróbuj zasnąć z komarem latającym nad uchem."[/b] - J.Ś Dalajlama XIV
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
na_jednej_nodze:
Bo na pusty żołądek wchodzi szybciej i mocniej ale krócej trzyma. Dlatego na pełnym żołądku może trzymać 2h lecz będzie dłużej wchodzić i nieco słabiej.
Jak tylko jadłem to 250-300mg na start póżniej 200-250mg.
  • 77 / 1 / 0
u mnie natomiast jest starosortowy i snieżno-biały...i w działaniu także nie pozostawiający zastrzeżeń...

@maydey - dzięki za odpowiedź..u nie jest zawsze ten problem że chcąc nie chcąc to zawsze na głodnego dzień tripowania wypada;>
...
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.

Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?

Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".