Nie zmienia to faktu że i tak w 3mieście idzie dostać dobry mefedron. Tym razem mieliśmy pecha :-/.
opiofan pisze:Trochę się przejechałem jednak. Ostatnio wrzucany mef z Gdyni po 70 był konkretną przycinką jakościowo-ilościową. Sztuka starczyła tylko na trzy względnie-satysfakcjonujące kreski (po jednej na głowę dla 3 osób).
Nie zmienia to faktu że i tak w 3mieście idzie dostać dobry mefedron. Tym razem mieliśmy pecha :-/.
Jestem ciekaw jak bardzo ta delegalizacja wpłynie na czarny rynek mefa w Polsce.Po przejrzeniu paru opisów syntez,doszedłem do wniosku że to wcale nie jest takie proste i tanie jak jakaś feta i że mało komu będzie się chciało podejmować czegoś takiego.No i jest również kokaina,która będzie stanowić imho coraz większą 'konkurencję'.Jak sądzicie? Bo ja skłaniam się ku teorii,że mefa już raczej więcej nie zobaczę...
Jeżeli to co piszesz się sprawdza,to wróżę że mef będzie powszechnie dostępny w zbliżonej jakości do tego sprzed 25.Jestem w chuj zaskoczony,wydawało mi się cały czas że 99,9% tematu jaki tu mieliśmy był ciągnięty z dwóch kranów podpisanych odpowiednio 'chińczyki' i 'czesi'.Przy czym 25 zakręcił z oczywistych względów pierwszy kran zostawiając jedynie opcję południowych sąsiadów,którzy,jak wiemy,ostatnio się wkurwili i też zakręcili swój.Nie sądziłem że ktokolwiek tutaj by się bawił w coś takiego...
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.