Relacje z uprawy proszę zamieszczać tylko w tym dziale
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 909 / 0
@Migomat
Pieknie uśmiechają się do ''słonka''
Zycze wysokich zbiorów.Btw.fajny grow box.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 12601 / 2437 / 0
@Migomat
Zajebiste krzaki - zastanawiam się, czy moje też potencjalnie mogą tak ładnie napuchnąć. Raczej nie z uwagi na słabe nasłonecznienie.
Mam nadzieję, że prędzej czy później też coś podobnego wyjdzie "spod mojej ręki". Te zajebane krzaki z łąki teraz pewnie by tak wyglądały...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1037 / 244 / 0
@jezus_chytrus też mam nadzieję że ci napuchną, ale na polu to co innego niż pod lampami są plusy i minusy manifestacja otoczenia na pewno wpływa na zioło, ja zawsze mam takie odczucia jak pale zioło które rosło na polu jest jakieś lepsze w sesie więcej mi daje przemyśleń lepiej sie czuje niż po skunie z pod lampy może to kwestia sugesti poprostu bardziej cenie coś rosło pod wpływem światła słonecznego, a nie lampy sodowej, a ty ścinaj swoje jak najpóźniej bo jeszcze im dużo brakuje do pełni swoich możliwości
  • 1037 / 244 / 0
A tu druga uprawa głowie juz nie pamietam odmian ale zdj w wysokiej rozdzielczosci robione lustrzanką :D robi robotę
  • 1037 / 244 / 0
Edit wywaliło mi wszystkie zdjecia a jest ich wiele
  • 12601 / 2437 / 0
Przed nimi 9 dni pod rząd ze słoneczną pogodą i temp. do 23 C - mam nadzieję, że chociaż 3 najbardziej zaawansowane krzaki dadzą radę dojść do satysfakcjonującego stanu. Na topy jak z obrazka powyżej nie ma już szans - za mało słońca na spocie.
Nie mam pomysłu, co zrobić z pozostałymi krzakami. Po tych 9 dniach ma przyjść załamanie pogody - zimno i deszcz. Jeśli nikt ich nie zajebie, to raczej i tak nie mają szans na dojście (mowa głównie o tej wielkiej choince, która jest chyba czystą Sativa).

Wczoraj skubnąłem 3 gałązki z 3 krzaków. Dyndają sobie w rogu pokoju przy otwartym oknie.

To, co zebrałem do tej pory zaczyna powoli pachnieć, jak mj (przynajmniej przez chwilę, jak otworzę słoik). Przy rozdrabnianiu pachnie genialnie.
Też cenię sobie bardzo palenie z out'a - szczególnie, jeśli wyszło spod mojej ręki.
Nie jest jakoś wybitnie mocne, ale działanie jest bardzo "czyste" - kompletnie pozbawione niechcianych atrakcji typu serce / ból głowy.
  • 12601 / 2437 / 0
Fotki z dziś.
  • 178 / 24 / 0
08 października 2018Migomat pisze:
ty ścinaj swoje jak najpóźniej bo jeszcze im dużo brakuje do pełni swoich możliwości
Migomat kwiaty które hodujesz wyglądają jak cudo.
Jezus, życzę jak najwięcej optymalnej pogody!
Uwaga! Użytkownik kaneshiro jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12601 / 2437 / 0
Przed nimi jeszcze 9-10 dni zajebistej pogody. Potem przychodzi ochłodzenie i deszcze.
Przynajmniej 3 krzaki MUSZĄ mi się wyrobić w te 9 dni. Wtedy też będę widział, jak stoją pozostałe. Ta wielka choinka ruszyła z buta i postępy widać niemal z dnia na dzień (oczywiście trzeba mieć nos w topach - na fotkach wygląda cały czas tak samo). To samo w sumie dotyczy pozostałych maruderów. Bardzo mi zależy, by zebrać z tej choinki jak najwięcej, bo to jakaś czysta Sativa (lub mostly Sativa), a obecnie mam na stanie same Indyjki (kupione i nadające się tylko na wieczór) / hybrydy (zebrane).

Ciekawostka - wczoraj widziałem w rzece mega dużego raka (szlachetnego). Drugi raz w życiu - pierwszy raz, kiedy byłem dzieckiem, ale wtedy pamiętam, że ten rak był mały. Woda musi być bardzo czysta, bo te bezkręgowce są wybredne. Mógłbym go złapać ręką, ale widok szczypiec skutecznie mnie zniechęcił : ) Dziś idę tam z planem wyłowienia bestii.
  • 12601 / 2437 / 0
"Skarby jesieni" - gdyby tylko było więcej słońca (na spocie)... po aktualna pogoda i prognoza jest wymarzona
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.