uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
Posty: 14 • Strona 2 z 2
  • 5801 / 1192 / 43
Ja bym wykopał takie wilcze doły, w środku naszpikowane kolcami...
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 508 / 195 / 1
Kurde kumam,że chujowo z uprawą tych cudownych roślin w Polszy,ale jakieś pułapki rodem z wojny w Wietnamie?Wy jesteście posrani ostro.Przecież równie dobrze może tam przechodzić normalny człowiek bez złych zamiarów albo zwierzak. Robiąc coś takiego należy mieć na uwadze zmienne takie jak osoby,zwierzęta i organy ścigania. Można humanitarnie rozwiązywać takie ekcesy.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 1339 / 337 / 13
Jak normalny człowiek to można jeszcze wypuścić ale dobrej dziczyzny to szkoda %-D
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1074 / 124 / 3
Obejrzyj Kevina i podpatrz pomysły.
ODPOWIEDZ
Posty: 14 • Strona 2 z 2
Newsy
[img]
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

[img]
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

[img]
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.