uprawa w warunkach domowych przy użyciu sztucznego oświetlenia
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 55 / 0
Co do white rino to pozwolę sobie zauważyć że ono w ogóle nie śmierdzi :scared: (przynajmniej to z nirwany) . Powiem więcej i tu już niektórzy będą zszokowani White Rino z nirwany śmierdzi mniej niż nortern z female seeds !
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
Co do white rino to pozwolę sobie zauważyć że ono w ogóle nie śmierdzi :scared: (przynajmniej to z nirwany) . Powiem więcej i tu już niektórzy będą zszokowani White Rino z nirwany śmierdzi mniej niż nortern z female seeds !
bardzo możliwe, breederzy w dzisiejszych czasach chyba lubią bawić się roślinami...
Ciekawi mnie, ile w tym NL lub WR zostało tych prawdziwych WR i NL..

Ja z kolei mialem taką rosline /nie pamietam jaka :/ / która po ścięciu i po wysuszeniu pachniała... skarpetkami :/
a podczas flow, wogóle nie pachniała
ODPOWIEDZ
Newsy
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.