mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
2 lata paliłem praktycznie codziennie, tylko wieczorem, mocne AK47..może miałem tydzień bez mj. Tak źle jak dziś to się jeszcze nie czułem. Miałem dziś myśli o zapaleniu (żeby się niby lepiej poczuć), gdzieś czytałem że żeby nie odczuwać skutków odstawienia zaleca się stopniowo ograniczać palenie, nie od razu. Co o tym sądzicie ?
Chciałbym dzisiaj zasnąć w nocy..
Meg115 - Trzymam kciuki za Ciebie. Zaglądaj czasami na forum, pisz o swoich doświadczeniach, pierwsze dni są podobno najgorsze, potem już z górki.. :D
Trzymajcie:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Muszę się Wam pochwalić. Dzisiaj znajomi proponowali jakieś spotkanko na mj, a ja odmówiłam zasłaniając się noworoczna dieta bez żadnych używek. Dzisiaj będzie moja 3 noc bez mj, nie mogę się już doczekać jak miną jakieś 2 tygodnie bo na razie nawet nie jestem szczęśliwa z tego detoxu bo to żadne osiągnięcie... dzisiaj miałam jakieś okropne sny, ale ogl problemów z zaśnięciem nie miałam i jestem ciagle senna wiec nie wiem dziwnie to u mnie jest... mam nadzieje, że tej nocy się nie poddam bo już mam myśli żeby zapalić :(
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.