Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
WildMonkey pisze: Żeby wyjść z dragów potrzebna jest zmiana życia. Tego życia które wprowadziło nas na ścieżkę łatwego relaksu. Znalezienie czegoś co da większą przyjemność od narkotyków. Jest coś takiego ?
Wczoraj zaaajebiście się latało na dexie!
opiate warrior pisze:
Aptekarka: Nie ma, ten Antidol wcale nie jest taki dobry, żeby go tak codziennie brać.
SixtyNine pisze:Zapewne z Papawerem ;)opiate warrior pisze:
Kurwa, ale do dziś czuję dziwne efekty w głowie... Zastanawiam się czy wrzucać dziś znowu bo mnie kusi 450mg...
Rozumiem, że musisz odreagować, bo sobie nie radzisz, ale to nic nie zmienia, i tak jesteś prostak.
I jak napisał timless, faktycznie lepiej było z toba jak ćpales browna, przynajmniej na forum, nie byles taki bunczuczny..
Ciekawe, czy dasz sobie radę z herą jak z kodeiną ci nie szło..
Ja życzę ci powodzenia. Jak najbardziej szczerze.
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
Jak sie dziwicie ze on nie ma humoru to wy jestescie naiwni - qrwa przeciez napisal ze robi sam sobie DEtoks to troche wplywa fizycznie i psychicznie.
A co do pieniedzy na towar . takie odkladanie to chyba pare razy w roku zeby komus odsprzedac. niektorzy tam maja sposob zeby sobie na rano odlozyc. Bo ja to wszystko przecpywalem i pieniadz dalej przez dzien zarabialem ile da sie nacpac .
Edit: Wytlumacze ci dlaczego uwazam cie za dno. Wiadomo, ze kazdy narkoman klamie, ale po co tu na forum klamiesz? Podam ci przyklad. Najpierw piszesz, ze zarabiasz legalnie na swoj nalog i spokojnie ci wystarcza, a potem sie przyznajesz, ze okradales rodzine, wynosiles z domu rzeczy, kradles w marketach. Takich sprzecznosci w twoich watkach jest mnostwo. Przestan zyc w swiecie iluzji dzieciaku! Przynajmniej na forum nie pisz dyrdymalow!
Edit 2: Sam uwazales sie za zero, a twoj tekst brzmial: Chcialem byc hero, ale towar zrobil ze mnie zero. I tak jest niestety. Zreszta podejrzewam, ze conajmniej polowa forum cie nie lubi (podejrzewam, ze wiecej niz polowa), ale mniejsza z tym. Dla mnie jestes dalej codeinowym chlopaczkiem i zerem kompletnym.
nie dość, że się odtruwał w luksusie metadonu to jeszcze wytrzymał w (semi)trzeźwości...ile 5, 6 dni?
opiat łorior, masz mięciutką dupe i z pewnością kostucha ma Cię już na swojej liście
uświadom sobie wreszcie, że wdepnąłeś w gówno z którego wychodzą najlepsi
jesteś najlepszy?
zaciśnij dupe i idź prosić o pomoc do tego "okropnego" monaru. bo sam sobie rady nie dasz
i posłuchaj mnie, bo ja jestem z tych najlepszych
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.