...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 3244 / 553 / 0
Ok objawy po kodzie po dwuletnim ciągu zażegnane. Teraz odstawić zioło i od jutra już może będzie względnie normalnie.
Dla ułatwienia stosuje trittico 150.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 228 / 36 / 0
szczerze mówiąc, dzwię tzn nie chce być źle odberana, ale o ile zanurkowałam w alkoholiźmie, to nie wyobrażam siebie zamknąć dobrowolnie na oddziale/ terapia AA idt. z jednej prostej przyczyny - no siedzisz na małej przestrzeni, z ludźmi, którzy myślą teoretycznie co ty czyli w moim przypadku alko, to jakbym tam poszła, to bym tylko myślała gdzie najbliższy sklep, albo co gorsza namówiła innego niewinnego uczestnika na niewinną małpkę...wierzę, że można samemu wstać dzięki rodzinie,pracy, jakiś zobowiązań, Bogu, oby tylko ta wiara nie była złudna
'"syty nigdy nie zrozumie głodnego"
  • 1854 / 216 / 37
Jeszcze nie osiągnęłaś swojego dna imho.
  • 18 / 4 / 0
Albo psychika ci się spierdoli i będziesz wręcz błagał o trzeźwe życie.
Wiem co piszę bo jak psycha ci się jebnie na amen to wtedy tylko trzeźwe życie wchodzi w grę.
Uwaga! Użytkownik Mulih nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 133 / 5 / 0
Nie wiem czy pisze w dobrym miejscu ale może ktoś orientuje się jak wspomóc odtruwanie się w Holandii (może jakieś leki? Chociaż wiem ze tu z tym ciężko)? Byłem od 2015 roku w ciągu kodeinowym + PST jak się znalazł mak ( z dwoma przerwami, jedna 3 miesiące do maja tego roku, druga tydzień w czerwcu)
  • 6 / / 0
Pytanie: czy ktoś zna jakiegoś dobrego lek. psychiatrę z Krakowa (ew. Rzeszów) i okolice, który ma doświadczenie z uzależnieniem od opioidów? Który przepisze bubre/suboxon/naltroksen? Proszę o PW.
  • 183 / 11 / 0
Idź do poradni, bodajże na św.Katarzyny. Umowia Cie z lekarzem i wejdziesz na bunondol.
  • 2 / / 0
Czesc. Pisze z prośbą o pomoc do kogoś z doświadczeniem.
Ostatnio paliłem 23,30,4 (czerwca, lipca) na codzień pale od Marca ( od ostatniego detoksu) zazwyczaj 2 dni, 1 dzień przerwy w ilościach gram na 2,3 osoby. Jestem osobą niska, i szczupłą
22 lipca mam badania Laboratoryjne na krew i mocz. O krew raczej się nie martwie, bardziej o mocz. Znalazłem coś takiego na internecie jak 'syntetyczny mocz' jeśli oddam swoją krew i sysntetczny mocz to nie będę mieć z tej kwestii żadnych problemów? Ewentualnie moge do tego syntetycznego dodać ciut swojego. Bardzo prosze o pomoc kogoś z Doswiadczniem. Aha, badania mam w WOMP'ie
  • 468 / 98 / 0
Mówisz o helu czy mj? Przeciez badania laboratoryjne z moczu to max z 2 tygodni cokolwiek wykrywają.
If I could be free from the sinner in me
  • 8103 / 909 / 0
Mi bardzo łatwo było się odzwyczaić od kodeiny i marihuany.Rzuciłem z dnia na dzień.Fakt - nie robiłem jakiś dużych ciągów, ale zdarzało się polecieć na kodeinie miesiąc.Obecnie mogę się pochwalić roczną abstynencja od wszystkiego oprócz benzodiazepin, fajek i herbaty.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.