Dalej jazdy z błędnikiem i cały czas gęsią skóra.
Czy z tym błędnikiem warto zawracać głowę lekarzowi, czy to przejdzie?
Zwykle w drugim tygodniu mi przechodziło. Mój ostatni binge, to było arcychoregowno, do teraz mam wstręt do igły, przy jednoczesnym jej pożądaniu.
Ja pierdole, jak można wpierdalać 100 tabletek thiocodinu?! Toż to się nie kalkuluje! No ja pierdole... wolałbym cos z dn kupic. I ta ilość sulfo.... mmm....
"Rutyna to rzecz zgubna "
Chcąc zrezygnować z Tramalu, zacząłem się na poważnie rehabilitować, masaże i treningi przez prawie rok i ból ustąpił na tyle, że nie muszę brać Tramalu.
Nlpz nienawidzę za skutki uboczne na układzie pokarmowym
Zastosowałem też pracę do moich potrzeb. Mam swoją drabinę na której mogę stać bez bólu, narzędzia na wysokości, by się mniej schylać
Do tego czasami godzine rano przed pracą ćwiczę
Po pracy też do 2 godzin ćwiczeń
To pomaga mi pracować bez opio, półtora roku na Tramalu, kodzie, a teraz rekreacyjnie oxy :)
Raz na miesiąc lubię zarzucić ale ciągów nie mam
Jak się chce to można, tyle mogę powiedzieć
23 lipca 2021xsylwiaboox pisze: Ktoś coś bierze by mieć siły do pracy i bez bólu może by odejść od oxy?
23 lipca 20213ldritch pisze:spróbuj z pregabaliną, ludzie ją chwalą w takich sytuacjach23 lipca 2021xsylwiaboox pisze: Ktoś coś bierze by mieć siły do pracy i bez bólu może by odejść od oxy?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.