po świętach wybieram się do Świecia na detoks od opio. Powiedzcie mi – jak tam wygląda sytuacja z telefonem (swoim), słuchawkami, ładowarką, powerbankiem, internetem i tym podobnymi rzeczami?
Jest tam jakieś miejsce do spacerowania na świeżym powietrzu? Wypuszczają z zamknięcia?
No i najważniejsze – jak wygląda obstawa lekowa?
Ostatnie opinie w wątku są z 2017, fajnie by było poznać jakieś nowsze informacje :-)
Tragedia, po ciągu PST, 900mg kody i 500mg DXM dziennie przez 3 lata dali mi tylko rolki.
Towarzystwo fajne, pielęgniarki mile, za to jak widać lekarze tragiczni. Jestem tu jeden dzień i za chwilę wychodzę na żądanie, detox bez substytutu mogę sam w domu zrobić, mam możliwość nawet prosic kogos żeby mnie tam zamknal na kilka dni, na to samo wyjdzie. Nie ogarniam jak mogli mi dac tylko relanium. Mowilem, że czuje się chujowo, to powiedzieli tylko że dobrze wyglądam.
Aaaa i jeszcze duży plus - można mieć telefon
Może w końcu zapalę helupe tam xd
Ja przy rejestracji ogółem kolesia oszukałem, że jestem wjebany w morfinę po to aby zażywać jakieś inne opio xd :D może buprę czy coś innego.
I może jak się uda to sobie jeszcze do chaty trochę opio przetransportuje.
@awonor
No i zamoczysz na pewno na tym detoksie : D
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.