...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
  • 1198 / 142 / 0
Witam będąc w szpitalu po ostrym zapaleniu płuc spowodowanym przedawkowaniem leków i wylaniem treści żołądkowej do pluc leżałem ponad tydzień w szpitalu. Podawali mi tam kroplówki plasmalyte. Byłem w szoku jak zajebiście one działają, jak stawiają na nogi a przede wszystkim jak dobrze zacząłem po nich wyglądać. Po wyjściu ze szpitala każdy mówił mi jak dobrze wyglądam. Mam receptę na 10 litrów tej kroplówki, pytanie jak podawać sobie ja samemu. W szpitalu miałem na stałe wkucie, czy da się je robić normalnie przez igłę małą i podawać samemu? Ma ktoś doświadczenie czy może szukać pielęgniarki która będzie mi to podawać ?
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.