Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Kociak pisze:Po mojemu p.r. klepie porównywalnie, a nawet słabiej niż p.o., czas oczekiwania mniej więcej ten sam, próbowałem z Metkatem, szkoda zachodu, w dodatku to nieprzyjemne uczucie w dupie, czułem się, jakby mój odbyt penetrował ogromny murzyński, obleśny kutas z napisem "Romed Holland 20ml", na końcu spuszczając się przezroczystą, lekko żółtawą spermą o zapachu octu i marcepanu. A potem nie mogłem nigdzie wyjść z domu, bo myślałem, że się zaraz posram w gacie tym Metkatem.
chlorekturbokofeiny pisze:Klepie słabiej albowiem spierdoliłeś podanie. Robiłeś lewatywe ? Jak nie to się nie dziw że słabe działanie. I nie kurwa 20 ml wody ! 8 - 12 max ! ( taka ma wyjść ilość gotowego produktu) .
@Limitbreaker - Z początku myślałem nawet nad taaaką wieeelką 60'
Nie mam przecież dziury w dupie wielkości TEGO http://www.xvideos.com/video3981220/hug ... 12.mp4.720
Póki co jestem w pełni zadowolony z orala
cały. post.
@down: pozytywnie ;)
Może to dlatego, że od czterech lat NIGDY nie napisałem na [H] żadnego posta na trzeźwo :-p
chlorekturbokofeiny pisze: I nie kurwa 20 ml wody ! 8 - 12 max ! ( taka ma wyjść ilość gotowego produktu) .
zdarza mi się podać nawet 60ml tą metodą i kopie normalnieI nie kurwa 20 ml wody ! 8 - 12 max ! ( taka ma wyjść ilość gotowego produktu).
Ale to p.o. i p.r. mozna dac wiecej - lepiej sie wchłonie, no ale tez bez przesady
chlorekturbokofeiny pisze:O kurwa , to masz dupe jak wiadro :p
Koło 60 ml to podałem odparowaną makiware trochę trudno to było utrzymać ale dałem rade :D
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.