Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Penis też się czasem obkurcza pewnie przez działanie sympatykomimetyczne kocura i jego metabolitów w tym pseudoefedryny/efedryny :-)
Ostatnio dostałem od rodzinnego zolpidem, bo jakoś tak wspomniałem, że jadę na Ukrainę, trochę się denerwuję bo podróż daleka itp, to na reckach wychodząc zauważyłem że jest Stilnox.
No nic wykupiłem wszystkie leki - łącznie ze Stilnoxem. Choć Ja generalnie od jakiegoś czasu nie lubię się już z benzo (z różnych powodów).
No i po powrocie, jak zrobiłem polskiego ;-) kota to naprzód wyjebało mnie w kosmos jak dawno, ale po jakimś czasie wgniotło mnie w ziemię jak chillijskiego górnika - Dół psychiczny itd.
Dawniej bym chwycił za 5-HTP, Inozytol, Magnez, Melatoninę, Melisę + do tego jakoś 2 piwa.
Coś mnie podkusiło, by olać to wszystko i dać szansę daaaawno zapomnianemu zolpidemowi. Swego czasu tolerancję miałem na niego wchÓj wyjebaną. Bo ja akurat, gdy bawiłem się kodeiną to miałem problemy z zasypianiem (po opiatach, fajnie nie? :-/ ) i to był mój jeden z podstawowych leków.
Wziąłem podjęzykowo 2,5 kapsy (swego czasu to naprawdę malutka dawka dla mnie). I tak, mając świadomość, że po tym zolpidemie odpierdala się jaja, których się na trzeźwo człowiek wstydzi, więc wyłączyłem telefon, komputer i na łóżku już zażyłem te kapsy.
Uspokoiło na początku to fakt, ale uczucie w głowie się zaczęło robić chÓjowe. Dziś mi dzwoni koleżanka, dlaczego o 2 w nocy dzwoniłem - całe szczęście już spała :wall: ale chÓj. Rano kogo bym nie spotkał, każdy mi mówi, że jakiś dziwny jestem. Jakby naćpany :wall: . W dodatku od rana do południa miałem uczucie ni to senności, ni zmęczenia. kofeina nic nie zmieniła nawet. Po prostu takie trochę zombi wewnętrzne ;-)
No i patrzyłem na wątek metcat -miksy i są userzy, którzy łączyli te dwie substancje, ale opisują to raczej jako: "zajebisty mix dla tych co lubią trochę psychodelii". Jedna osoba opisała, że to głupie połączenie.
Ja, by nie było offtopu dodam, że nie wiem jak benzo, ale zolpidem na zjazd i sen (przynajmniej dla mnie) nie jest dobrym rozwiązaniem.
Już zdecydowanie bardziej wolę swój sprawdzony sposób. Zapomniałem tylko tam dodać jeszcze, że do tego oczywiście jest witamina E, witamina C, EGCG. Może drożej, ale za to nie odpierdalam krzywych nieświadomych akcji i następnego dnia nie jestem przez pół dnia zombie.
(choć czy możliwe, że przez ponad pół roku tolerka mocno odpadła? :rolleyes: )
EDIT PS. Nie chodzi o mixy do kota, ale już o zjazd, mianowicie z ciekawości, jakie próbowaliście leki na sen przy koceniu?? Chodzi oczywiście o te na rp. Nie wiem, Np. mianseryna?? Jakie to dawało efekty i jak wyglądał dzień po?? Dało się was dobudzić w ogóle?? I jak samopoczucie dzień po?? :-)
@michallo,
A możliwym jest byś przyjął sporo nieprzereagowanej p-efedryny??
Pobozny user pisze: jakie próbowaliście leki na sen przy koceniu?? Chodzi oczywiście o te na rp. Nie wiem, Np. Mianseryna?? Jakie to dawało efekty i jak wyglądał dzień po?? Dało się was dobudzić w ogóle?? I jak samopoczucie dzień po?? :-)
@michallo,
A możliwym jest byś przyjął sporo nieprzereagowanej p-efedryny??
Tisercin(lewopromazyna) 25mg, jedna tabletka gdzieś godzinę po tym jak zacząłem odczuwać zejście i po 30 do 60 min. zasypiam. Minusem jest długie działanie(t1/2 15-30h). Przykładowo wziąłem o 23, to obudziłem się następnego dnia o 13, a i tak ciężko mi się było zwlec z łóżka. No i cały dzień chodzić przymulonym, osłabionym, sennym to nic fajnego. Do tego suszy jak skurwysyn, szczególnie jak się przebudzisz w nocy, a i następnego dnia jest z tym problem. Z tych powodów nie polecam chyba, że nie ma innego wyjścia, a następnego dnia nic nie musimy załatwiać.
2,5mg alpry+ 50mg hydroksyzyny+ 100ml wódki - sen przyszedł po godzinie.
35mg diazepamu+700ml taniego wina 12% - max 1,5h i śpię, a co ciekawe wstaję po 8 godzinach w miarę wypoczęty, nie wiem, może to zależy od dyspozycji organizmu danego dnia.
Mianseryna 90mg(normalnie wystarczało 30mg) - działa dobrze, sen przychodzi z łatwością po takiej dawce. Szkoda, że tolerka na działanie nasenne rośnie tak szybko. Drugi dzień niestety senność, osłabienie i mega apetyt - prawie jak gastro po jaraniu :-D
Coś z czym nikt nie godzi się..."
Edit: Ewentualnie spidbole z majką hukać, zjazdu ni ma.
mathia11 pisze: jutro ide do psychiatry po jakies antydepresanty,)
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/4/4ccab01f-bdf9-4e0d-a84d-5870b1d0f52b/ttt.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250426%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250426T162902Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=c2c32ed4a351dfc5beaff8b4e4aacf4a0ad5418dff625543e597e816800f5978)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut_ekranu_z_2025-01-17_11-55-24.jpg)
„Wokół marihuany medycznej wciąż jest wiele stereotypów, a największą bolączką jest dezinformacja”
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/lotnisko-w-pyrzowicach-.jpg)
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk
Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/jrt-treated-cortical-neuron.jpg)
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cannabe-a.jpg)
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?
W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.