Dyskusja na temat roślin z rodziny powojowatych, wykazujących działanie psychoaktywne.
Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2518 / 28 / 0
No tak, ale Rekwiat to w mojej okolicy towar deficytowy nawet w sezonie wiosenno-letnim, a co dopiero zimą.
Jeśli chodzi o stronę wizualną, to u Mnie odwrotnie, więcej pokazał mi Morning Glory, niż HBWR Chociaż tego ostatniego brałem tylko 2razy, dlatego może nie odkrył przede mną swojej pełnej mocy.
Uwaga! Użytkownik Dzielnicowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2235 / 8 / 0
ehh, teraz to juz sa chyba nikle szanse na zakosztowanie hawajskiej flory :-p

edit: panie dzielnicowy prosze anulowac mi mandat

edit: i huj dupa poczekam se do stycznia z tym testowaniem lsh bo w ogrodniczym nikt nie pomyslal o takim psychonaucie jak ja
Uwaga! Użytkownik ..::Abli::.. jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2129 / 30 / 0
Żeby otrzymać LSH wystarczy kilka kropel olejku miętowego. Słyszałem też o metodzie z wrzucaniem zmielonych nasion do herbaty przygotowanej z jednej torebki mięty. Efekty ponoć pokrywają się z tymi po LSD.

@Abli, istnieją jeszcze sklepy internetowe jak magicznyogrod.pl albo shamanshop.pl. Sprzedają raczej sprawdzone nasiona.
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 666 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: slim »
Kuba Powiatowy pisze:
Efekty ponoć pokrywają się z tymi po LSD.
no wlasnie to nie jest tak. lsh nie dzialalo na mnie ani jak kwas ani jak lsa. dziwna sprawa ale do kwasa to mu daaaalekooo. zupelnie inne doznania co nie znaczy ze jest kiepskie. sprobowac warto ale trzeba pamietac o pewnych banalnych zasadach jak zrobic dobre lsh. przepis sie przewijal parokrotnie. a co do mieszania wyekstrahowanego lsa i zmieszania go z herbatka mietowa... dziala to fakt ale nie inaczej niz samo lsa w wodzie ;-)
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
  • 2235 / 8 / 0
Wiec LSA w LSH w roztworach wodnych? Wsz jasne.
Uwaga! Użytkownik ..::Abli::.. jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 666 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: slim »
a jak inaczej chcial bys to zrobic? dziwne pytanie z deka. mozesz i w spirytusie/wodce miec to lsa i dodac krople.
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
  • 608 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zieleń »
z tego co pamiętam nawet niewielka ilość alkoholu przyśpiesza reakcję
  • 2235 / 8 / 0
Rozumiem. Katalizator.
  • 82 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kava man »
no dobra ale czym sie rozni dzialanie lsh od lsa rozumiem ze lsh jest pardziej podobne do lsd czyli bardziej kolorowe fantazyjne tworcze mniej depresyjne tak?czyli jagbym zrobil czaj z mięty ostudzil go i jagby byl lodowaty wzucil nasiona powoju z lory merlin to by po godzinie stania w lodowce bylo lsh i mial bym substytud lsd legalny?
trampek
  • 2129 / 30 / 0
Dajcie już spokój z tą herbatą. Zaopatrzcie się lepiej w olejek miętowy. Piszą ludzie, że LSH nie wywołuje żadnych mdłości i jest bardziej wizyjne. Sprawdź sam jak z działaniem, bo co człowiek to inna opinia.
Toksyczna chemia z 15 metrów
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu

Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.