28 grudnia 2020DillGang pisze: Czy mogę wskoczyć na dawkę Asentry 450 mg. Kiedys psychiatra mi powiedział ,że w szpitalach można podawać i podaje sie nawet chyba 600 mg. Asentry. Czy moge brac po 450 mg ? Wiem ,ze na ulotce jest napisane ze mozna zazywac max. 200 mg
Ale tak od razu 450 mg? A ile bierzesz teraz?
Jak ktoś lubi sobie jebać życie, to i tak nie przekraczałbym 200mg.
Nwm jak ktoś kto jest na tak kosmicznej dawce jak 450mg ma to odstawiać? Przecież to męka taka że ja bym chyba zrobił to co zmazik (raz było blisko tego przy odstawce ,,zaledwie" 100mg CT, ale benzo uratowało). To trzebaby przecież redukować przez jakieś 3 mies, powiedziałbym nawet że do 5 żeby nie było w chuj mocnych brain zaps.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Ale sertra dała mi taką traumę, że jakieś 3 mies po odstawce nawet w ten wątek nie wchodziłem bo nie chciałem słyszeć o tym gównie
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
@DillGang co cpales, ile? Ja również jestem po przejściach, ale jak lek się wkrecil to przy 100mg śladu po fobii, nerwicy i tym podobnych nie było. Druga sprawą jest taka, ze zachowuje 100% abstynencji od używek w tym alkoholu od roku więc to również może mieć wpływ ze lepiej mi się żyje. Napisz faktycNie tak jak kolega jeden prosił ile bierzesz już i w jakiej dawce, bo to ważne - ja jak walilem sertraline już 3miesiace to do poprawy było daleko i jak cofniesz ten wątek o kilkadziesiąt stron to znajdziesz moje wpisy na temat tego, ze lek chyba nie dziala ;-) ale w końcu zatrybił po kilku miesiącach więc cierpienia się opłacaly. Pytanie tylko na ile Twoje męki Ci utrudniaja życie na codzien i czy mozesz czekać/ile czekasz na dzień dzisiejszy. Być może zmiana leku będzie potrzebna, a nie tak wysokie dawkowanie bo to niebezpieczne, a jeszcze łączenie z drugim antydepem... Wątpie żeby przy tej dawce jakikolwiek magik się Xgodizl na włączenie czegokolwiek jeszcze z tej grupy lekarstw
>Co człowiek to inna reakcja więc proszę cię nie zachęcaj ludzi do sertraliny swoimi wpisami.<
powyższe jest napisane dokładnie w tym stylu jak to co napisałeś ty, ale rozumiem że wg ciebie H jest tylko od wychwalania różnych związków, nie można powiedzieć że coś jest chujowe, lol. Trochę zjebane podejście;)
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.