Czy to odosobniony przypadek? Komuś faktycznie ten lek pomaga i nie powoduje strasznych objawów fizycznych, oraz? Czy jest on faktycznie strasznie ciężki do odstawienia? Ktoś z was miał kurację na tym leku i ją zakończył, oraz odstawił ten lek? Są tutaj osoby które mogły by potwierdzić lub zdementować niesamowicie niepochlebne opinie jakie o tej substancji słyszałem?
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
26 marca 2021midhy pisze:wg. mnie najmocniej ze wszystkich snri/ssri.23 marca 2021Nelly pisze: A ta cała wenafaksyna to czy też ma działanie napędzające ?
29 marca 2021Elendil89 pisze: Do odstawienia jest tak samo ciężki jak wenlafaksyna.
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
venlafaxine = 30:1,
desvenlafaxine = 14:1,
duloxetine = 10:1,
milnacipran = 1.6:1,
levomilnacipran = 1:2,
https://en.wikipedia.org/wiki/Levomilna ... codynamics
14 kwietnia 2021venxzu007 pisze: Czytam i czytam i większość negatywnie odbiera tą substancje. Biorę zotral od długiego czasu ale wróciłem do punktu wyjścia po melanżu. Lęki, zwiechy, senność, lekkie odrealnienia wróciły. Psycho mi przepisał 30mg na dzień Duloksetyny i 0.5mg alprazolamu w razie mocnych skutków ubocznych na starcie. Szczerze to się obawiam. Ale wiem że każdy organizm jest inny, natomiast waham się podjąć tego leczenia.
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
Ja się stabilnie w miarę czułem biorąc 60mg, bo 120mg mi po prostu nie odpowiadało głównie dlatego, że libido było zjechane do 0. Jestem nałogowym palaczem papierosów dodam.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku
Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.