Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 964 / 177 / 0
@PeTek89 obecnie escitalopram+buspiron,daje jeszcze max 2tyg jak te pobudzenie nie minie to odstawiam ten buspiron.Prawie wgl nie śpię odkąd zacząłem stosować buspiron 3x5mg(1-1-1).
  • 501 / 18 / 0
@tajemniczy25
A nie czasem po esci ? Ja jak brałem esci zero spania
  • 964 / 177 / 0
@PeTek89 kiedyś już brałem esci i nie narzekałem na sen.
  • 501 / 18 / 0
@tajemniczy25
No tak każdy inny .
  • 501 / 18 / 0
@tajemniczy25
Czuje lekkie lęki
  • 2 / / 0
Zazdro ze działa na was paro, ja brałem maks 40, działała przeciwlękowo, ale już od 20 całkowita kastracja :/
  • 964 / 177 / 0
@kracken32 może spróbuj fluwoksaminy?Dla mnie działanie przeciwlękowe ma równe jak paro a nawet lepsze + daje super nastrój(sigma).
  • 501 / 18 / 0
@tajemniczy25
Niby biorę paro to po dodaniu wenli czuje lekkie lęki no i spanie zepsute . To przejdzie ?
  • 964 / 177 / 0
@PeTek89 jak dodałeś wenle to musisz czekać te 4-6tyg aż Ci się załaduje.
  • 795 / 449 / 0
Sprawdzi się na przerycie spowodowane dragamii lekkie odrealnienie? Głównie stimy. Potrzebuje czegoś bo inaczej się zajebie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).