Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 25 / / 0
Nie, nie ;) nie lecze głowy przez dragi tylko mam stwierdzone napieciowe bole glowy prawdopodobnie od kregoslupa szyjnego i przy okazji doszly do tego sprawy nerwicowe w momencie, w ktorym zaczalem rozkminiac, ze moze to cos jednak powazniejszego. O zadnej depresji itp. nie ma mowy ;) Dragi biore okazjonalnie i nastepny raz przewiduje na Audioriver dlatego pytam :) Tak jak pisalem wczesniej bede sklanial sie w strone mefedronu, ktory działa tylko na dopaminę (?) i 3-MMC zostawię w spokoju ;)
  • 25 / / 0
Chyba, ze macie jakieś inne pomysły czym można sobie "umilić" festiwal muzyczny i przy okazji nie wejsc w interakcję z Citalopramem?
  • 562 / 29 / 0
Zażywam od miesiąca. Straszna senność, uczucie ciągłego zmęczenia, i wstręt do jedzenia (to akurat mi się podoba). Więcej efektów nie zaobserwowałam.
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / 1 / 0
Witam, czy borykał sie ktoś z was z masakrycznym spadkiem libido po citalopramie ? Leczyłem się nim jakieś 4 miesiące i to rok temu a mino to libido a konkretnie chęć na seks leży. Może trochę poszło w górę do absolutnego minimum ale to i tak nie to samo co kiedyś . Ma ktos coś takiego ? Jakiś sposób na to jest? Był ktoś może u pn urologa lub seksuologa ?
  • 5299 / 104 / 0
Naturalne przy antyperspirantach, że chcica na seksiwo spada. Tak jest przy większości tych leków. Wróci do normy za jakiś czas. Gdyby jednak przez następne miechy nie wróciło możesz udac się do zwykłego rodzinnego, chyba że lubisz szastać kasa to do zbokologa, niemniej starczy po prostu iść do pierwszokontakowego. Odczekaj jeszcze trochę, antydeprechole gmerają zdrowo przy neuroprzekaźnikach i trza odczekać swoje by czerep wrócił do normy
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 216 / 2 / 0
Można brać cholinę przy citalopramie?
"Purrrfect. When you're not on the edge, you're taking up too much space."
Cheshire Cat ❤
  • 17 / 1 / 0
No dzięki pilleater, ale nie wiem czy rodzinny podejmie się tego zadania na własną rękę skoro to on przepisał mi citabax i w sumie niejako on spierdzielił sprawę . Gdy wypisywał mówił że jest skuteczny i lepszy od pozostałych. Szkoda że nie mówił nic o skutkach ubocznych... Rodzinni może i mają wiedzę szeroką ale nie dość głęboką z tego co zauważyłem ..
Od kilku dni biorę kurkuminę i mam wrażenie że jakby libido idzie w górę .
  • 155 / 1 / 0
bralem ok 5 miesiecy. srednio 40mg/dzien. efektów brak
  • 29 / / 0
Lylas pisze:
Można brać cholinę przy citalopramie?
Nie ma przeciwwskazań
  • 17 / 1 / 0
Witam, jestem w posiadanu Citalu z datą do kwietnia 2013 r. Można jeszcze brać, czy już jednak za daleko od daty przeterminowania?
Pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik beniohenio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.