od 9 dni jadę na cyklu 5-HTP. Po 3 dniach zauważyłem efekty. Przede wszystkim nie mam wahań nastroju. Nie, że nagle z euforii na poziomie +500 w ciągu minuty robi mi się wkurw na poziome -1532. Jestem na skali -10 do + 10. Moje nerwice też się uspokoiły. Poprawiła mi się koncentracja- jak robię w pracy pilny raport to jestem skupiony na raporcie a nie myślę jaką pizzę zamówić kolację
Biorę 3x po 100mg.
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Odkąd biore wenlafleksyne depresja i fobia społeczna praktycznie ustopiła, jednak jest jeden problem, nie czuje potrzeby ani chęci rozmowy z drugim człowiekiem, nie widze w tym nic przyjemnego, ani potrzebnego do życia, wole się przejść w samotności słuchając muzyki albo poprostu pobyć w ciszy
Dziwi mnie to ze względu na fakt że kiedyś chciałem z kimś rozmawiać ale nie mogłem ze względu na niską samoocenę, dziwną mowe ciała i pare innych rzeczy które mocno wryły sie w moja psychike, teraz praktycznie nie czuje żadnych oporów, ale najzwyczajniej mi się nie chce
ogólnie każdy drag tak albo inaczej wpływa na relacje z bliźnimi :)
czasem przypomina to negatywne objawy schizofrenii albo trwała anhedonie poserotoninową
Problemem nie jest uspokojenie, tylko Twoje ćpuńskie nastawienie.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.