Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Ps. Nie mam pojęcia o której, ale gdy byłem sie odlać to zwymiotowałem, ale tylko raz i mało :)
TR fajny
chlebo pisze: i mam jeszcze pytanie. Czy cipacz po ekst juz jak jest to czy ma jakiś termin ważności ? czy można go sobie trzymać ?
"Trzeba umrzeć dumnie, skoro żyć dumnie już dłużej nie można."
* Fryderyk Nietzsche *
Więc to nie od narkotyków
Mam czerwone oczy doświadczalnych królików
"Trzeba umrzeć dumnie, skoro żyć dumnie już dłużej nie można."
* Fryderyk Nietzsche *
virusIks
Ale duzo ciekawsze wydaje mi sie żyganie po benzie bo mozna przyjrzec się wydalanej substancji. Coś jak z filmu "The thing" ( "Coś" ) kiedy obcy wchodził do organizmu człowieka i potem majestatycznie i potęznie wypełzał z niego ( przy okazji rozszarpując na kawałki ). Jakoś tak to lecialo, chyba że mi sie popieprzyło.
piroman
Kurde, smugi od 3 miesięcy przestały słabnąć :-/ , a na dodatek dowiedziałem się, że kieliszki do wódki miały 30 a nie 50 ml, co oznacza, że piłem niedofiltrowany cipacz :wall: . Więc chyba niedługo zarzucę 2/3 cipacze, bo naszła mnie ochota a smugi już raczej nie znikną i do tego cipacz po odmierzeniu wody strzykawką będzie smaczniejszy. Czy dobrym pomysłem jest pójście na benzydaminie do centrum handlowego z ruchomymi schodami, a potem do jakiegoś parku?
Peace
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.