Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Ps. Nie mam pojęcia o której, ale gdy byłem sie odlać to zwymiotowałem, ale tylko raz i mało :)
TR fajny
chlebo pisze: i mam jeszcze pytanie. Czy cipacz po ekst juz jak jest to czy ma jakiś termin ważności ? czy można go sobie trzymać ?
"Trzeba umrzeć dumnie, skoro żyć dumnie już dłużej nie można."
* Fryderyk Nietzsche *
Więc to nie od narkotyków
Mam czerwone oczy doświadczalnych królików
"Trzeba umrzeć dumnie, skoro żyć dumnie już dłużej nie można."
* Fryderyk Nietzsche *
virusIks
Ale duzo ciekawsze wydaje mi sie żyganie po benzie bo mozna przyjrzec się wydalanej substancji. Coś jak z filmu "The thing" ( "Coś" ) kiedy obcy wchodził do organizmu człowieka i potem majestatycznie i potęznie wypełzał z niego ( przy okazji rozszarpując na kawałki ). Jakoś tak to lecialo, chyba że mi sie popieprzyło.
piroman
Kurde, smugi od 3 miesięcy przestały słabnąć :-/ , a na dodatek dowiedziałem się, że kieliszki do wódki miały 30 a nie 50 ml, co oznacza, że piłem niedofiltrowany cipacz :wall: . Więc chyba niedługo zarzucę 2/3 cipacze, bo naszła mnie ochota a smugi już raczej nie znikną i do tego cipacz po odmierzeniu wody strzykawką będzie smaczniejszy. Czy dobrym pomysłem jest pójście na benzydaminie do centrum handlowego z ruchomymi schodami, a potem do jakiegoś parku?
Peace
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.