Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Czy jeżeli zerwałym sie jutro ze szkoły i około godz. 9:00 walnął sobie powiedzmy 2g benzy i 300mg dexa, a potem musiałbym wrócić do domu powiedzmy o 19-20 to byłby przypał czy nie??
Aha i jeszcze jedno - stałoby sie cos gdybym ze 2 godz wczesniej jebnął sobie 5 drażetek tussipectu? jak to reaguje z efedryną? bo ostatnio nie jestem w stanie wytrzymac dnia bez tussiego :rolleyes:
EDIT: dodam jeszcze że ostatnio 2,5g benzy i 450mg dexa zrobiło mnie tak hardkorowo ze dochodziłem do siebie przez tydzien...
jak u jakiegos kumpla, czy cos, to powiniennes dac rade bez przypału... na dworze zmarzniesz zmokniesz, stracisz cierpliwość i wrócisz do domu szybciej.
Po dzisiejszym robię przerwę
EDIT: Wale, wziąlem ^_^ :cheesy: i jeszcze ustawilem sie tak ze do 17 mam wolna chate, a dopiero potem musze wybic ;-) O 8:10 łyknąłem 300mg dexa, potem zrobiłem extrakcje benzy w autobusie
EDIdT 2 (9:55): Pierrdtyiuolić konweenaannse - doplija \m bromwaramin jestf troche ostrzerj alek ogarniam
Po każdej mojej próbie z benzą (na razie 3 i wszystkie z dexem) mysle sobie 'nigdy wiecej' no i jakos tak po tygodniu-dwóch mi to postanowienie przechodzi :/ Kurde straszny niedosytm mam po tym wczorajszym...tak sobie mysle...moze by tak... jutro na noc spróbować samych 2g bez dexa? tylko nie chce przypału, bo raz mialem (po bxm 450:2500, które mną wymiotło totalnie) nie chce az takiego hardkoru... wmowilem starym ze poklocilem sie z dziewczyna i przedawkowalem XANAX
Po dzisiejszym robię przerwę
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.