Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
bo nie do końca tego oczekiwałem. ile radzicie opierdolić dzisiaj maków? i czy w łodygach jest na tyle morfiny żeby warto było się pierdolić z tym i je siekać? zaznaczam, że z makówek nie zbieram mleczka tylko do gara i wygniatam
Edit: Właśnie przeprowadziłem eksperyment, wypiłem wywar ze suchych łodyg maków i czuję opiatowe działanie, więc jednak coś w tym jest.
Jeszcze jedno pytanie jak z biodostępnością per. rectum??
@chlorek
Sorry, ale wybitnie mnie wkurwiasz. Sprawiasz wrażenie świeżaka, który jest tak zajarany swoim pierwszym sezonem, że powtarza bzdety, których się naczytał. Mleczko gorzkie my ass...
Parę razy miałem mak, którego mleczko było KUREWSKO gorzkie i był słąby jak polski cwist i odwrotnie.
Źle, zapewne, formułuję zdania, ale zajebany jestem.
wycięto off-top /d5
Masterfilter pisze: e:
warto się bawić z łodygami. DOBRA PIZDA
Coś mi się nie chce wierzyć, że w dojrzałym, uschniętym maku nie ma majki.
sauce plx
Tylko jak to suszę w piwnicy, to troszkę jebie, ale jak narazie sąsiedzi się nie dopierdalają.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.