Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5985 / 1237 / 43
Sezon w pełni.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / 2 / 0
Bardzo ładne, u mnie zimujące wysokie prawie do pasa, porządnie wyglądające rośliny, ale główki z listkami dopiero się formują. I co ciekawe poradziły sobie same w chwastach i zastałej z wszelkimi uprawami ziemi (kilka lat zarastała). Lecz niestety te chyba są jedynie komunistyczną pozostałością...
  • 5383 / 990 / 0
Siema . Krótkie pytanie .
Macie jakiś poradnik albo lopatologiczne tłumaczenie jak się ściąga mleczko z makówek ?
I kiedy to najlepiej robić .
Dzisiaj widziałem kwitnący mak i mi się ciepło na sercu zrobiło .
Aż się łoczy mokre zrobiły .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 71 / 5 / 0
A myślicie że jakby teraz wysiać Klepacza którego znalazłem to jest szansa na zbiory tego roku późnym sezonem?
  • 2532 / 602 / 0
Nie znam się,ale jesli rzekomo znalazłeś klepacza,to lepiej daj znać w wątku o PST ;)
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5985 / 1237 / 43
31 maja 2024PoppyPHU pisze:
A myślicie że jakby teraz wysiać Klepacza którego znalazłem to jest szansa na zbiory tego roku późnym sezonem?
Nie ma szans.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 215 / 33 / 0
Do końca maja można wysiać. Nie wyrośnie duży , będą pojedyncze główki ale mleko z takich mikrusów jest gęste i zawiera konkret. Na łyżce wydaje się mało, ale po wysuszeniu mile zaskakuje ilością.
  • 5383 / 990 / 0
Na filmiku pokazane gdzie nacinać

https://youtu.be/nsNhgUyyMi4?si=rhjBUAMyUVbe1N1M

Zgadza się ?
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 34 / 4 / 0
rozrzuciłem garść nasion na polanie w lesie, będzie coś z tego?
  • 5985 / 1237 / 43
Może coś być. Podobno nasiona zachowują zdolność kiełkowania przez nawet dziesięć lat.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.