Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5946 / 1228 / 43
Sezon w pełni.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 18 / 2 / 0
Bardzo ładne, u mnie zimujące wysokie prawie do pasa, porządnie wyglądające rośliny, ale główki z listkami dopiero się formują. I co ciekawe poradziły sobie same w chwastach i zastałej z wszelkimi uprawami ziemi (kilka lat zarastała). Lecz niestety te chyba są jedynie komunistyczną pozostałością...
  • 5343 / 968 / 0
Siema . Krótkie pytanie .
Macie jakiś poradnik albo lopatologiczne tłumaczenie jak się ściąga mleczko z makówek ?
I kiedy to najlepiej robić .
Dzisiaj widziałem kwitnący mak i mi się ciepło na sercu zrobiło .
Aż się łoczy mokre zrobiły .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 71 / 5 / 0
A myślicie że jakby teraz wysiać Klepacza którego znalazłem to jest szansa na zbiory tego roku późnym sezonem?
  • 2532 / 602 / 0
Nie znam się,ale jesli rzekomo znalazłeś klepacza,to lepiej daj znać w wątku o PST ;)
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5946 / 1228 / 43
31 maja 2024PoppyPHU pisze:
A myślicie że jakby teraz wysiać Klepacza którego znalazłem to jest szansa na zbiory tego roku późnym sezonem?
Nie ma szans.
  • 215 / 33 / 0
Do końca maja można wysiać. Nie wyrośnie duży , będą pojedyncze główki ale mleko z takich mikrusów jest gęste i zawiera konkret. Na łyżce wydaje się mało, ale po wysuszeniu mile zaskakuje ilością.
  • 5343 / 968 / 0
Na filmiku pokazane gdzie nacinać

https://youtu.be/nsNhgUyyMi4?si=rhjBUAMyUVbe1N1M

Zgadza się ?
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 34 / 4 / 0
rozrzuciłem garść nasion na polanie w lesie, będzie coś z tego?
  • 5946 / 1228 / 43
Może coś być. Podobno nasiona zachowują zdolność kiełkowania przez nawet dziesięć lat.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.