Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 149 / 3 / 0
no dziwne ze po 4-5 dniach, juz przechodzi. co do biedafazy to nie nie byłą taka bieda, było grubo/tłusto/noddująco
  • 927 / 5 / 0
To dosyć dziwne że skręt przechodzi po 4 dniach, mnie dopiero wczoraj się rozkręcił na dobre, nawet temperature miałem podwyższoną, nie wiem jak będzie jutro narazie 2 browary, klon, i pernazyna bo na sen same klony nie pomagają. A rano budze się w takiej depresji że nichuja tylko leżeć łóżku i słuchać muzyki. Dreszcze pojawiły się na samym początku 2 dnia i są kurewnie denerwujące, dzisiaj 3 razy brałem kąpiel w naprawde gorącej wodzie.
Tylko to pomaga, no i gorzała ale to tylko jak jestem na klonach bo na trzeźwo mnie odrzuca od vodki. Jeśli chodzi o cold turkey to moim przypadku NO WAY.
SkręciłemZapaliłemTakJakPanBógPrzykazał
PotemSłowaDoZiomkaWOparachZeSkrętówByUważał
NaCoNaWszystkichKonfidentów
NaKurewskąRasęPrzyczajonychAgentów
PozdrawiamWszystkichZielonychKonsumentów
  • 625 / 28 / 0
myślicie że dałoby rade mianseryną przespać ze 2 dni na przykład ?
mnie mianseryna zajebiście usypia, nawet po stymulantach albo kiedy jestem całkowicie wyspany, zasypiam bez problemu i nie jestem się w stanie zbudzic przez jakies 12 godzin
można by chyba tym przespać najgorszy dzień
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 927 / 5 / 0
Tak podejrzewam że mianseryna załatwi sprawe ze snem. Jak byłem wjebany w kode i robiłem detoxy to mianseryna działała lepiej od zolpidemu, bo dawała zdrwoszy sen. Niestety moje zapasy miansy się skończyły, ale pernazyna daje rade.
  • 694 / 7 / 0
Na mnie pernazyna nie dzialala zbytnio przy detoxie z PST i klononow (bralem jeszcze male dawki bpr). Przez pierwsze 2 tyg. spalem srednio 4h na 2 dni. paranoja. Potem scialem pierwsze automaty i przed snem jaralem okolo 0,5 white dwarf'a na bucha, Pomagalo pospac troche w nocy troche w dzien
Uwaga! Użytkownik snooze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 927 / 5 / 0
Dzisiejszy 4 dzień był okrutny jeśli chodzi o objaby skręta. Cały czas te jebane dreszcze, zjadłem dwa klony po 2 mg. i odjebało mi żeby iść po flaszke . Kupiłem 0,5 absolwenta ojebałem to w kilka godzin i dreszcze poszły w niepamięć. To do mnie nie podobne z tą vódką, ale po klonach mam ciśnienie na alko %-D
  • 279 / 4 / 0
Jakie objawy skręta klony niwelują? Usuwają choć trochę fizyczny dyskomfort? Uspokajają nogi?
... albo i nie.

http://www.youtube.com/watch?v=Vi76bxT7K6U
  • 927 / 5 / 0
Jakie objawy skręta klony niwelują? Usuwają choć trochę fizyczny dyskomfort? Uspokajają nogi?
Tak, działają miorelaksacyjnie, ale polecam też coś na ból nóg, typu ketonal, nimensil, ewentualnie paracetamol, lub ibuprofen
  • 279 / 4 / 0
Czytałam i słyszałam wiele sprzecznych opinii na temat klonazepamu jako leku łagodzącego objawy odstawienne, aż postanowiłam sobie takowy załatwić. Wciąż czekam na przesyłkę (recepty) i szczerze mówiąc pokładam w tym leku wielkie nadzieje. Próbowałam odstawić na czysto, lecz nie wytrzymałam.
Wszystkie objawy jestem w stanie znieść, poza zespołem niespokojnych nóg, który to przybiera u mnie skrajne postaci. Ulgę przynoszą dopiero masaże tak mocne, że zostawiają siniaki. I jest to ulga chwilowa.
... albo i nie.

http://www.youtube.com/watch?v=Vi76bxT7K6U
  • 694 / 7 / 0
przysiady, pompki do bólu i ulga jak po gorącym prysznicu (nawet do 1h), pozwala to usnąć. Ketonal, alcacetl też nawet ok. Innym dobrym sposobem jest podniesienie kończyn do góry (pies zdechł), tak by zdrętwiały, też przechodzi, tylko na krócej.
z leków ćpalniczych polecam z 45mg kody lub benzo (najlepiej relanium, nitrazepam) lub bpr.
Jak już chce się odstawić, to kupowanie recept na klony jest średnim pomysłem, jak już jest możliwość, to lepiej zakupić w/w diazepam, nitrazepam (najlepiej nic ;) ). Bardzo pomaga na fizyczne objawy, trochę mniej na psychikę, ale po ich odstawieniu nie będzie takiego burdelu na bani jak po klonach tylko depresja.
Uwaga! Użytkownik snooze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.