Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3901 / 562 / 0
Zalezy jaki masz mak. 0.5-0.75kg maks
Najlepiej odpusc
  • 13 / 3 / 0
Narazie dopiero szukam. Bylam juz w paru sklepach ale nie bylo zadnych bakalanow o ktorych pisaliscie. Obecnie kupialam jakiegos orzeszek i fiesta. Wczesniej byl kresto i jakis z auchan ale nie dzialaly.
  • 2116 / 630 / 0
[mention]Kwiatek_kwiatek[/mention] daj znać, jak podziała Orzeszek czy Fiesta i jakie na numerki + Twoją tolerancję jeśli masz takową, bo w centralnej Polsce jest tak chujowa sytuacja, że albo stałe dojście z PLB z uwagi na ból kogoś z rodziny, albo szukanie metadonu, oxy i pojedynczych tabletek MST200... Paranoja. "Jedną mam i metkę"; "no dwie mam i metkę". Kuuuurwa mać, aż się chce zawyć. A pracować i studiować trzeba. metadon + dobre PST byłoby dla mnie idealną duposklejką, bo dziś 30tka metki z dodatkami to tak 4/10.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 13 / 3 / 0
Dam znac jutro. Dokupilam jeszcze dzis przed praca cos takiego jak bakalnus. Moze ktos sie o nim wypowie zanim ja wyprobuje? Jutro mam wolne to moze uda mi sie przejsc jeszcze do kauflanda to zobacze jak tam sytacja wyglada.
  • 3901 / 562 / 0
Dżamedris to ty jeszcze taki gowniarz jestes? %-D ile masz lat z 22?
maku to juz chyba nie masz co szukać nawet.
Pol roku mamy z czapki a odciaganie o 2-3 dni juz nic nie zmieni..
  • 384 / 63 / 0
500 g na pierwszy raz sobie kupiłem, zrobiłem 3 przepłuczki, wyszło mi jakieś 0,8-1l wody i kurwa wypiłem trochę więcej niż połowę a jestem tak pełny, że aż chce mi się rzygać. Ja pierdole. Zaczynam dostrzegać zalety brania iv xD
?
  • 3901 / 562 / 0
@rockens

Trzy razy nie ma sensu. Nawet to drugie plukanie to pic na wode chyba ze masz jakis lepszy mak. Jak pluczesz takie male ilosci to najlepiej bierz 2l butelkę i 700ml wody. z piciem kwestia przyzwyczajenia.
  • 2394 / 653 / 0
Czyli co, rozumiem że jeśli poza nasionami są jeszcze jakieś inne bajery jak dostrzegalne kawałki słomy itd - to bardzo dobrze tak ? Na to zwracać uwagę ?? Wtedy 99 że to nie było czyszczone ? Nie mam kompletnie z tym doświadczenia bo po dziś dzień nie wierzę że to może wgl zadziałać. Ale zamierzam próbować. Nie wiem dopijać to do normalnej morfiny , może faktycznie zadziała.
  • 687 / 149 / 2
Słoma w ziarnach wcale nie świadczy o zawartości morfiny w maku- całość mogła zostać przepłukana i wysuszona lub zanieczyszczenie nie zostały dokładnie od ziaren oddzielone . Gdybyś mógł połączyć morfinę z PST to zrób to, faza po dobrym PST podobno przebija morfinę i nawet helenę, ja niestety nie mam jak sprawdzić- nie mam dostępu do morfiny. By PST było dobre w działaniu, mak musi właśnie zawierać morfinę- w dzisiejszych makach jest jej za mało, może tak uzupełniona rozwinie pełne działanie PST.
Miłość jest jak opium...
  • 2 / / 0
Piszecie 3-4 minuty, ale, kurwa, 90stopni? Z dobrych patentów, polecam butelkę po kokakoli 2l. Można używać wiele razy, a ona się nie odszktałaca od wyższej temperatury, bo jest z grubego materiału.
ODPOWIEDZ
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.