Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
A tak serio to nawet jeśli dobrze wzmacnia to odradzałbym takie pomysły, szkoda bebechów.
@Pakio161820
Pinokio a dużo razy próbowałeś tego miksu? kiedy brałeś gałę i w jakim czasie zarzucałeś?
te 350% to wziąłeś na oko ze swoich prób czy czytałeś coś w necie?
dziwne, ze tyle osób eksperymentowało z kostką, a nigdy nawet się na to nie natknąłem.
ciężko uwierzyć, żeby wzmacniało o 350%, no ale może.
1 średnia makówka to właśnie jak 1 tabletka thio mniej więcej.
ok 30 makówek powinno dac podobną fazę jak 2 większe paczki thio. taki przelicznik
Przy takiej ilości nie ma dużej sedacji, to plus.
Sedację czułem tak od 50 makówek w górę przy średniej tolerce
23 lipca 2019lol pisze:
te 350% to wziąłeś na oko ze swoich prób czy czytałeś coś w necie?
dziwne, ze tyle osób eksperymentowało z kostką, a nigdy nawet się na to nie natknąłem.
ciężko uwierzyć, żeby wzmacniało o 350%, no ale może.
Zapraszam do działu miksy gałki muszkatołowej po więcej informacji. Natomiast makiwara którą zrobiłem kilka postów wcześniej w porównaniu z miksem kody z gałką jest bardzo słaba dlatego napisałem to o gałce gdyż kodeina z gałą jest to ostateczne rozwiązanie problemu braku działania kodeiny i wiele z was mi nie wierzy wszyscy się śmiejecie ale niestety nigdy tego nie zrozumiecie jak potężny jest miks kodeina z gałką Wierzcie mi albo nie na was mam wywalone tylko piszę że to co zrobiłem kilka postów wcześniej w ogóle nie jest osiągnąć potencjału działania tego wszech miksu. Odsyłam do działu miksy gałk. musz. Polecam a te 350% to jest fakt który na sobie testowałem wiele razy i próbujecie moje tezy obalić nigdy wcześniej nie jeść kody z gałą Słabi jesteście i tyle.
(Mt 10, 33).
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.