Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
A tak serio to nawet jeśli dobrze wzmacnia to odradzałbym takie pomysły, szkoda bebechów.
@Pakio161820
Pinokio a dużo razy próbowałeś tego miksu? kiedy brałeś gałę i w jakim czasie zarzucałeś?
te 350% to wziąłeś na oko ze swoich prób czy czytałeś coś w necie?
dziwne, ze tyle osób eksperymentowało z kostką, a nigdy nawet się na to nie natknąłem.
ciężko uwierzyć, żeby wzmacniało o 350%, no ale może.
1 średnia makówka to właśnie jak 1 tabletka thio mniej więcej.
ok 30 makówek powinno dac podobną fazę jak 2 większe paczki thio. taki przelicznik
Przy takiej ilości nie ma dużej sedacji, to plus.
Sedację czułem tak od 50 makówek w górę przy średniej tolerce
23 lipca 2019lol pisze:
te 350% to wziąłeś na oko ze swoich prób czy czytałeś coś w necie?
dziwne, ze tyle osób eksperymentowało z kostką, a nigdy nawet się na to nie natknąłem.
ciężko uwierzyć, żeby wzmacniało o 350%, no ale może.
Zapraszam do działu miksy gałki muszkatołowej po więcej informacji. Natomiast makiwara którą zrobiłem kilka postów wcześniej w porównaniu z miksem kody z gałką jest bardzo słaba dlatego napisałem to o gałce gdyż kodeina z gałą jest to ostateczne rozwiązanie problemu braku działania kodeiny i wiele z was mi nie wierzy wszyscy się śmiejecie ale niestety nigdy tego nie zrozumiecie jak potężny jest miks kodeina z gałką Wierzcie mi albo nie na was mam wywalone tylko piszę że to co zrobiłem kilka postów wcześniej w ogóle nie jest osiągnąć potencjału działania tego wszech miksu. Odsyłam do działu miksy gałk. musz. Polecam a te 350% to jest fakt który na sobie testowałem wiele razy i próbujecie moje tezy obalić nigdy wcześniej nie jeść kody z gałą Słabi jesteście i tyle.
(Mt 10, 33).
Podziel się posiłkiem, chamie
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.