Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Hurra, diese Welt geht unter
jak tak wszyscy posijejecie w tym roku te maki to powpadacie starszne nałogi (ci co jeszcze nie powpadali)
a potem morfina albo braunik. albo gotowanie odpału po zezonie :D
a to naprawde ciezki nałóg.. nieraz na całe życie.
jak tak wszyscy posijejecie w tym roku te maki to powpadacie starszne nałogi (ci co jeszcze nie powpadali)
a potem morfina albo braunik. albo gotowanie odpału po zezonie ]
ktoś to musiał w końcu napisać
Bądź co bądź, dzięki za radę.
filip.z.konopii pisze: pisalem juz gdzies przeciez ze mak pełny daje bardzo mocne opium..
a potem morfina albo braunik. albo gotowanie odpału po zezonie :D
a to naprawde ciezki nałóg.. nieraz na całe życie.
Grzeje odpał, wale majkę, klony z tramem. Detox mój to rolki i koda ^^
a brąz to bym też pierdolnął, ale w kraku niema.
A mi te nasionka co na początku napisałem zostały, i wysiewam na wiosne właśnie,
będzie co nie co ^^
Lotnik.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.