Muszkatołowiec korzenny (Myristica fragrans) – metody podania, opisy działania, przepisy kulinarne
Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Oczywiście, że hepatil pomaga. Nie wiem jak stoi cenowo, ale chyba zaczne się zaopatrywać. Nie chodzi o gałkę bo jej nie żrę często, ale o tą całą gamę różnych dziwnych rzeczy pochodzenia laboratoryjnego.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Kurde ja już gały dobre kilka miesięcy nie brałem, w tym roku ani razu jeszcze. Ale też nie polecam jeść więcej niż 3 gały i nie palić za dużo i nie przejadać się, poza tym po 3 gałkach na drugi dzień nie jest aż tak źle, gorzej po 6 lub 9 gałkach.
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1217 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Psychopath »
U mnie po 4 byl horror, tyle ze ja mam niedocisnienie, a po gale to ledwo zylem, jak wstalem to momentalnie tracilem przytomnosc, do kibla przez 4 godz sie wybieralem...
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 523 / 4 / 0
To samo ja mam, bardzo niskie ciśnienie a po co najmniej 4 gałach to już jest czasem masakra, trzeba powoli wstawać a nie od razu wtedy jest o wiele lepiej. Ale ja często na bani zapomnę a później się przewracam prawie %-D .
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1217 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Psychopath »
No tak, ale ja mam bez zadnych dragow cisnienie 90/50 - 100/60 :D Gala obniza cisnienie, wiec na prawde jest lipa, jedyny sposob u mnie to lykniecie z efedrynka chyba, niedlugo znowu skosztuje galy, ale tym razem na dzien, do tego deks lub efka (albo to i to;]) i zobaczymy jak bedzie...
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
Żadna tam efedryna <_< :-/
Chujowo działa po gale :-( Znaczy efka w ogóle chujowo działa, po gale tylko chuj większy się robi, nie polecam w każdym bądź razie :-/

Deks to zupełnie co innego. Ciśnienie podwyższa, poprawia nastrój, eliminuje zajebkę gałkową i co bardzo ważne dobrze się łączy z fazą/zjazdem gałkowym dając świetne euforyczne fazy. Tylko minus jest taki, że jak ktoś ma problemy z chodzeniem po gale to po deksie specjalnie dalej nie będzie mu się dobrze chodzić ;-)
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 523 / 4 / 0
Twilight pisze:
Deks to zupełnie co innego. Ciśnienie podwyższa, poprawia nastrój, eliminuje zajebkę gałkową i co bardzo ważne dobrze się łączy z fazą/zjazdem gałkowym dając świetne euforyczne fazy. Tylko minus jest taki, że jak ktoś ma problemy z chodzeniem po gale to po deksie specjalnie dalej nie będzie mu się dobrze chodzić ;-)
O to ciekawe jest, ponieważ ja strasznie zajebany jestem później, będę musiał to sprawdzić niedługo. Kiedy co zarzucasz i w jakich ilościach?
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
W zasadzie najlepiej jest zjeść tego deksa tak przynajmniej 4h od zjedzenia gały i połączyć fazy i zjazdy. Potem na drugi dzień też deksa można zjeść a nawet wypada :-) Osobiście to nawet wolę np. po 4h od gały tylko 150mg deksa a potem dopiero resztę czyli te 450-600. Lepsza kapa jest %-D

Ile? Tyle ile bierzesz deksa normalnie abyś nie wiedział co się w około dzieje %-D i aby zjazd był mocny z niego. Oczywiście miks jak to miks, dla zdrowia nie jest najlepszy, choć jeśli chodzi o miksy to gorsze brałem np. sudafed + tussipect + tussidex (nie polecam, chujnia z grzybnią, całą noc sprawdzałem czy żyję a rano jak się obudziłem wypiłem piwo i dopiero deks wszedł i taki zajebany poszedłem na uczelnię wyglądający jakbym naprawdę zawał mniał %-D ) i tutaj nie wyczuwam zagrożenia :-O
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 523 / 4 / 0
Czyli muszę koniecznie to sprawdzić, sam sie sobie dziwie że jeszcze tego nie przetestowałem. W sumie gałki jeszcze w tym roku nie brałem także przerwa jest dosyć spora więc nie zaszkodzi aż tak bardzo jak z dexem zjem, no i na drugi dzień obowiązkowo trzeba dorzucić %-D . Czyli muszę się na weekend pod namiot wybrać.
  • 104 / 3 / 0
Na zejście gałkowe polecam przede wszystkim uzupełnić płyny i łyknąć witaminki, a prócz tego niewielkie ilości kodeiny (100-200mg) powinno pomóc.
A tak w sumie, to warto się tym truć więcej niż raz w życiu (domniemany cel poznawczy :) )?
Uwaga! Użytkownik MadisonTwatter jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.