Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
W wigilię wziąłem sobie ok. pół torebki mielonej GM i super CEVy, potem następne dnie były jak to po gałce trochę przymulone, za to kilka dni później może od dużej ilości słodkich rzeczy i pitego mleka miałem taką jakby powtórkę tripu tylko fajniejszą (znaczy CEVy i fajne odbieranie muzyki) choć znacznie słabszą (faza gałkowa też nie była zbyt mocna bo wziąłem małą dawkę). Brałem też jakieś witaminy więc możliwe, że coś w tej reakcji o której mówiłeś coś jest...
@Adam Selene
Napisałeś, że GM bierzesz i pijesz przy okazji kawę. To nie jest dobry pomysł. U mnie takie połączenia kończą się dość tragicznie w skutkach a mianowicie mam tak chujowy trip, że ja pierdole... Nie będę wnikał w szczegóły, ale ogólnie opisać to można jako "piekło psychiczne" :-O
Proponuję więc brać gałkę po kilku dniach niepicia kawy/herbaty a podczas tripa można wypić dobrego browca (alkochol + gałka = zajebisty trip
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
Moj kolega jakos pije kawe zawsze do galy i zawsze ma zajebiscie a w zasadzie to bez kawy galy nie jada, pomaga mu, wiec wydaje mi sie ze kazdy ma inaczej. Ja nie pijam kawy prawie wogole, raz wypilem do galy i nic mi to nie dalo a nawet na moja niekorzysc zadzialala bo zachcialo mi sie tak wymiotowac ze ledwo co wytrzymalem.
Plankton pisze: wydaje mi sie ze kazdy ma inaczej.
|
\__/
Fazka całkiem niezła ostatni jak wrzucałem GM to mnie lepiej potrzepało ale teraz tez niezgozej polatałem, a na drugi dzien czyli dzis tylko lekka zmułak nic wielkiego czasem wieksze rozpierduch dobre buchane robi.
Myśl szerzej.
Kawa+gałka? Odradzam. Np. piłem w grom kawy na nastepny dzien po gałce, zero pobudzenia. Ale za to inny ciekawy efekt: w końcu, wieczorem, nagle zeszła zwała, w ciągu sekundy. Musze przyznać, że gałaka to moj zywioł, zarzucałem wielokrotnie i wiem o co biega z tym klimatem. Teraz, jak zdarza sie mi zarzucac, to nawet nosa zatykac nie musze :-D
Gfakt faktem, idealna z alko - jazda niemiłosiernie psychodeliczna. Ja miałem pięknego badtripa ;-)
.. pisze: Ja miałem pięknego badtripa ;-)
.. pisze: Musze przyznać, że gałaka to moj zywioł, zarzucałem wielokrotnie i wiem o co biega z tym klimatem.
|
\__/
P.S. Wuka, witamy po długiej nieobecności. Co się działo?
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Kurwik pisze:
P.S. Wuka, witamy po długiej nieobecności. Co się działo?
|
\__/
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.