Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
czy ktos probowal juz na sobie ten "ayahuasca-Set"-brzmi okropnie!!!czy stosunek 30:15 jest tym jaki nalezy uzywac,czy sposob przyzadzania jest zamieszczony w ulotce?
co do samej ayahuasci szaman mowil nam,ze za kazdym razem jest inna,zalezy od samej rosliny,od roku jaki byl,pogody i pewnie setek innych czynnikow -ja osobiscie probowalem 3 rozne ayahuasci podczas 7 ceremonii i musze przyznac ze roznily sie i dzialaniem i smakiem.
eloelo5 pisze: sorry ze nie pisze w istniejacym watku, ale zalezy mi na czasie
jakich proporcji najlepiej uzyc i jak je preparowac (wiem oczywiscie ze trzeba to podzielic na wiele porcji ][No niech ci będzie - zostawiam do jutra a potem przenosze do istniejącego watku. Przyp. Zdechły Szczur][/color]
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
a jak z legalnoscia sprzedazy?
wiem ze dmt jest nielegalne, ale czy dmt w suszonej korze jest nielegalne? nie jest to jasno okreslone
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.