Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 48 / / 0
glinka pisze:
to nie jest koko, chłopak robi cie w ch..., najprawdopodobniej wciągasz amfetaminę lub jakiś dopalacz.
i czar prysl[emoji1]
  • 312 / 12 / 0
To nie jest kokaina, ale jakis dopalacz albo feta.
koks trzyma krotko, glowna faza 30 minut i potem wyjebanie trzyma jeszcze troche. Moim zdaniem duzo nie tracisz, bo dla mnie feta jest 10 razy lepsza niz koks. koks jest drogi, krotko trzyma i ogolnie nie warto. feta za to trzyma caly dzien i jest dobrze. Do tego zjazd (psychiczny) jest wiekszy przy koksie.

Dodame, ze koksu probowalem takiego sredniej jakosci, ale niedlugo zbieram sie do kupienia "flake" czyli czysty koksa, ktory chodzi po £100 za grama. Ciekawe jakie beda doswiadczenia :))
moor1992
  • 510 / 110 / 0
po dobrym koksie nie ma czegoś takiego jak zjazd psychiczny, faza się kończy i tyle ;)
Uwaga! Użytkownik farawayfromheaven nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1329 / 60 / 0
synapse pisze:
Do tego zjazd (psychiczny) jest wiekszy przy koksie.
:nuts:

Po kokainie nie ma zjazdu, może być ewentualnie duże parcie na dociągnięcie, ale to nigdy nie będzie miało startu do zjazdów jakie może zafundować amfetamina. A te bywają naprawdę ciężkie do zniesienia i mogą trwać długo.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 82 / 18 / 0
Wszystko zależy od ilości. Jestem świeżo po odwyku. Gdy napierdalasz 2g dziennie w kilkutygodniowych ciągach, to masz zajebiste zejścia i nic nie wygląda kolorowo. Przy rekreacyjnym sypaniu raz na tydzień wszystko wygląda bombowo. Ale wszystko co dobre, szybko się kończy. Resztę pisze życie.
  • 7 / 1 / 0
Wow to dobrze wiedzieć, a ja się już jak ta debilka napaliłam. Ale wiecie jak to jest z nowicjuszami ... ;) Podniecą się ze wachają a później im łyso. W takim razie, jesli dobrze zrozumiałam, po koce nie ma takich zejść jak opisałam?
  • 71 / 3 / 0
kazdy organizm na "zejscie" reaguje inaczej ALE PODOBNIE jesli chodzi o jedna konkretna substancje/grupe subtancji (czyli popierdolenie neuroprzekaznikow,elektrolitow oraz wycienczenie organizmu). poczytaj watki i zobacz czy jest to zblizone nikt z nas w Tobie nie siedzi(no dobra tego nie jestem pewien ale wiesz o co chodzi). Wysil sie i przeczytaj watki,posty dot. interesujacego CIebie zagadnienia - poznasz odpowiedz :)
kazdy chce na tacy wszystko... "Najpierw praca, później plony, wszystko wraca. Kto zdziwiony?" :old:
Uwaga! Użytkownik magicznymuchomores nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / 1 / 0
Ok, w takim razie dostałam juz połowę odpowiedzi. Nie ma sprawy, zagłębie się w forum, dzięki ;)
  • 168 / / 0
Czy kokaina działa na serotonine? jakie narkotyki na nie nie oddziałowywują.
Uwaga! Użytkownik xxcainx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6255 / 446 / 12
xxcainx pisze:
Czy kokaina działa na serotonine?
Farmakodynamika kokainy to skomplikowane relacje z transporterami neurotransmiterów (inhibicja wychwytu zwrotnego u szczurów w stosunku serotonina:dopamina = 2:3, serotonina:norepinefrina = 2:5). Najrozleglej poznany efekt kokainy na centralny układ nerwowy to blokada białka transportującego dopaminę. Kokaina wpływa na pewne receptory serotoninowe (5-HT); w szczególności – wykazano, że antagonizuje ona z receptorem 5-HT3, który jest receptorem jonotropowym. Receptory 5-HT2 (konkretnie podtypy 5-HT2AR, 5-HT2BR and 5-HT2CR) są odpowiedzialne za pobudzenie psychomotoryczne.
(Źródło: https://en.wikipedia.org/wiki/Cocaine )
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.