Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 90 / 15 / 0
ok dzieki sprobuje, tylko nie wiem ile tego klona wladowac, bo ostatnio dzien w dzien jakies 4mg ladowalem na sen
C'est la Vie
  • 1532 / 196 / 0
ciężko stwierdzić , ale przeczytalem tez w wątku o marihuanie , że : ' zaraz umre albo ktoś mnie obserwuje ' , ze tak pisałeś ja probowalem juz roznych metod bo jednak zielsko bardzo lubilem ale w momencie jak cos pstryknelo tak schizy byly zawszw, raz mniejsze raz większe , niby na podkladzie z alkoholu pali sie dobrze przynajmniej mi to wpędziło mnie to w uzaleznienie krzyzowe na początku a teraz w sumie został tylko alkohol i to w nie malych ilosciach wiec , jak masz te klony to sprobuj , najwyzej nie spelni twoich oczekiwan, nie mniej jednak czeka cie prawdopodobnie odstawka mj, schizy ze serce zaraz pierdolnie na mocnej bombie po mj to jest coś strasznego
  • 1880 / 304 / 0
Podsumuję zwięźle. Robienie cugów zioło + benzo, mija się z celem. Nic tego zioła nie poczujesz jak taka luta zacnie hamować zwoje w dawce więcej niż max 0.5 alpry (w przypadku mojej tolerki). Ale takie 0.5 plus korba, także robi miło, niemniej i tak czuć wtedy profil z psychodeli bardziej na sedacje się przekłada. Ma to swój urok, raz na jakiś czas to daje potężny chillout, najlepsze fazy po mj pomimo że jestem fanem tej psychodeli jaka się generuje po pierwszych buszkach bez podkładek (ewentualnie z alko: wtedy większa synergia, aniżeli przy bzd). Tęsknię za czasami, kiedy sama mj działała najlepiej, niż w jakimkolwiek mixie. Tak wyglądały początki kariery. Teraz też jest to możliwe- ale muszę tak z tydzień jarać nie za duże ilości bez żadnych GABA falochronów (co generuje chujowe schizy- oglądam film a tam postać chora na raka a ja już widzę same dramatyczne scenariusze w życiu w realu- wiecie ocb) a po takim tygodniu lufeczkę czy dwie bez podkładek przyjmuje się już nieschizogennie. Taki mix zabieram ze sobą na Święta z Rodzinką. Oczywiście na wieczory- spędzanie quality time z rodziną na fazie to ogromna strata, jakby tego nie było, z czasem człowiek ma takie rozkminy. Tej alpry będę miał jak kot napłakał :pół liścia jedynek, ale na Święta to będzie konieczne.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 29 / 3 / 0
Ja ostatnio miałem dużo stresów i nerwów przez jakieś pół roku i pojawiły się u mnie spięcia wszystkich mięśni itp. nawet mi rzeczy z rąk wypadały i wszystko szybko robiłem. Po paleniu też to miałem ale tylko na tej największej bombie czyli przez jakieś max do 1,5h. Teraz od wakacji już jest spokój ale te efekty fizyczne po paleniu nadal zostały. nie wiem czy to wkrętka która mi została po tamtym okresie czy co? Myślicie że jak przez jakis czas będę brał 0,5mg klona przed paleniem to z czasem minie?do tego jakiś basen czy coś. A może cos mniejszego kalibru by pomogło?
  • 1 / / 0
25 lutego 2017jsc pisze:
Ciężko powiedzieć gdyż od dwóch lat dzień w dzień jaram i od dwóch lat dzień w dzień benzo zażywam. Czy spłyca? Na pewno uspokaja, wyłącza jakieś schizy jak ktoś po mj takie posiada.
Hej, wiem że post już bardzo stary ale może jakimś cudem odpowiesz. Czy dalej stosujesz taki miks (klon + mi) ? Jak się po nim czujesz? Pytam się jako osoba z zaburzeniami lękowymi która kiedyś uwielbiała palić mi ale później nagle coś jebło i po najmniejszej ilosći jarania dostaje schiz i ataku paniki. Zastanawiam się nad spróbowaniem takiego miksu o jakim piszesz Ty. Lubię eksperymentować na sobie i pamiętam że lubiłem bardzo ten haj jaki dawała mi ganja, wiec może w połączeniu z klonem osłonowo mj okaże się znowu tak miła i przyjazna jak kiedyś:)
  • 1042 / 297 / 2
@Don521 jeśli susz w proporcjach 70%cbd30%normalnego z THC wywołuje u Ciebie też takie efekty, to odpuść sobie na dłuższy czas tą substancję - doskonale wiem o czym mówię, bo tkwiłem w tym samym bagnie, sukcesem jest przepracować wszystko co siedzi Ci w głowie i indukuje 'badtripa'
dlaczego CBD? Ponieważ CBD niweluje wszystkie 'schizowe' i 'lękowe' fazy, to tak napisane po chłopsku, nie będę się tutaj zagłębiać co po co i dlaczego, jest na to od ch*ja badań wystarczy poszukać.
Co do benzo, to naprawdę chcesz wpierdalać się w benzodiazepiny i to jedną z najmocniejszych, żeby zapalić sobie hehe ziółko? no czy Ty siebie sam czytasz? Po co Ci to? Uwierz, z własnego doświadczenia wiem jak łatwo jest się wjebać w benzo w krótkim czasie - nie jest to Tobie potrzebne, spróbuj najpierw opcję z cbd, chociaż tak czy siak wypadało by udać się do terapeuty przepracować to czego nie masz przepracowane i męczy Cię codziennie, tylko się pewnie do tego przyzwyczaiłeś. z fartem
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 1287 / 327 / 12
Jeśli samo zielsko już cię rysuje, to zbijanie fazy benzodiazepinami (szczególnie tak silnymi jak klon) nie jest dobrym pomysłem - to tak jakby lekkie przeziębienie leczyć antybiotykami. Na twoim miejscu spróbowałbym bezpieczniejszej alternatywy w postaci suszu CBD.

A co do samego jarania squna zbenzowanym będąc to według mnie profanacja bo bardzo obniża potencjał rośliny - jest bardziej sedatywnie ale nie ma śmiesznych rozkminek itp. Takie przynajmniej mam odczucia przy niskiej dawce diazepamu, bo przy większej jego ilości albo samym klonie mam już na tyle lekką banie, że w zasadzie łatwo można zapomnieć, że cokolwiek się kopciło.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.