Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
Wrzucaj razem , brefedronu powinno być ok ,jeśli masz już wyrobioną tolerke na niego , ale leniwie po tym fkurwe będzie , znacznie bardziej metylonopodobny jest mix etylonu z pentylonem ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 60 / / 0
co myślicie o miksowaniu MDAI z 5-API ?
  • 353 / 5 / 0
Re: MDAI
Nieprzeczytany post autor: mar74 »
Jak myślicie z czym najlepiej miksować na impreze ? Czy ten nowy towar przypomina w działaniu MDMA-MDA ?
  • 1049 / 10 / 0
Re: MDAI
Nieprzeczytany post autor: noithai »
[@mar74:] mi swietnie sie sprawdzil miks z 4-BrMC (250mg 4-BrMC i 150 MDAI zjedzone).
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2012 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: przesunięto
  • 6172 / 435 / 12
69plateau pisze:
Podobno mdai [...] z etylofenidatem jest si, si senior %-D
Ile etylofenidatu do 250mg MDAI?
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1893 / 181 / 0
Polecam stymulujące minimum. Większa ilość burzy proporcje speed/chill. Ew. dorzutki EPH kiedy potrzeba.
  • 1893 / 181 / 0
Ciekawi mnie miks z 3-MMC, próbował ktoś?
  • 99 / 1 / 0
Jakieś uwagi na temat miksu ~150mg MDAI z 25C-NBOMe lub 4-HO-MET? 25C myślę około 300-650mcg z racji tego, że jeszcze nie próbowałem substancji. homet w granicach 15-20mg. Dodam, że miks na koncert.
"Pamiętamy dobre i złe czasy, mimo że większość nie jest ani dobra, ani zła. Po prostu jest."
  • 2334 / 9 / 0
2up
Podobno grozi to zespołem serotoninowym, także radzę pomysł przemyśleć Ja oszamałem 250mg MDAI i po godzince z hakiem wciągnąłem 100mg 3-MMC i dopaliłem bongo. Stan zajebisty. Mocna, ale nie nachalna euforia. Stymulacja w tle. Lekki rozjeb w głowie, ale całkiem przyjemny. Konkretna empatia. Do tego peak po wciągnięciu 3-MMC trwał ze 2h, a całość działania zamknęła się w ok. 5. Na zewnątrz lekkie wizuale. Odczucia trochę jak po MDMA.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 353 / 5 / 0
Co myślicie o miksie z 4-FMA ? Jakie proporcje ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.