Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 79 / 3 / 0
Hej, co myślicie o miksie brefedron + NEB + alfa pvp?
Uwaga! Użytkownik sweetdream nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1049 / 10 / 0
sweetdream - cenisz swoje zycie? Jesli nie, to probuj takiego miksu.
  • 79 / 3 / 0
noithai a mógłbyś napisać dlaczego uważasz ten miks za niebezpieczny? ewentualnie doradzić co mógłbym dodać do brefedronu i NEBa?
Uwaga! Użytkownik sweetdream nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 597 / 2 / 0
Imo nie ma sensu dodawać i NEBa i alfy :o bref dla euforii i emptaii, NEB/alfa dla speeda. Czego tam jeszcze chcesz? I tak będzie rozpierdoling jak sądze, i nawet bez a-PVP może trochę wejść na serducho i ogólnie orgainizm. Zakładam, że noithai miał na myśli właśńie wpływ NEBa i a-PVP na układ krwionośny. Zresztą tak jak mówie, albo NEB albo a-PVP imo. Ale zanim już w siebie takowy mix wpierdolisz (mam na myśli bref+NEB LUB bref + a-PVP) to poczekaj aż Ci ktoś poza mną potwierdzi, że to bezpieczne %-D ale mieszanie neba z alfą to raczej bezsens, szkoda zdrowia
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 1049 / 10 / 0
Sam bref i Neb w zupelnosci wystarczy. Tak jak TRD napisal. Mieszanie takich krazeniowych, dwoch killerow, to jest przesada i to gruba.
  • 46 / 1 / 0
Witam a co myślicie o mixie 3-MMC(duze kryształy) + mdai (tez kryształek) + neb (krystaliczny proszek) ? czy proporcje 3,5+3+1,5 bedą okey chodzi mi najbardziej o euforie (najlepiej żeby mocno bylo czuć euforyczny rush dopaminowy i empatyczną euforie serotoninową) i empatie czy lepiej zamist neba dać pentedron (lub mała dawke etylofeidatu lub bufa) i czy jest sens wrzucić do tego oxykodon(wielbie go :*) i mam na pęczk ale niechcial bym sobie zjebac bani ) . I jakie dawki proponujecie dla szczupłej dziewczyny z dosyć słaba tolerka ( kilkanaście razy 4-MEC,4mmc i kiedys sporo fety) ja myślalem nad 230 mg 3 mmc + 200 mg mdai + 70-100 neba . Zjazd mi nie straszny bo mam pod ręką estazolam.Bardzo prosze o jak najszybszą odpowiedz .
Pozdro
ps.Ostra dziewczyna więc chciałbym żebyu bylo "Ja poerdole ale faza" i "ale zajebisce"
ps2.jak by bylo erotycznie to nie przeszkadza wrecz przeciwnie :cool:
  • 264 / 2 / 0
Miks wydaje sie bardzo ciekawy. Na rush dopaminowy wybrałbym właśnie NEBa i później dorzucał małe dawki etlofenidatu + ewentualne dorzutki NEBa. Ja bym dał takie dawki 280mg 3-MMC lub nawet + 150mg MDAI + 200mg NEBa dla dziewczyny mniejsze o 20-30%. MDAI nie miałem okazji próbować wiec nie jestem pewien co do tego. Myślę że będzie fajnie mocno.
Oxykodonu tez nie testowałem ale myślę ze załadowanie go tak by peaki się nałożyły byłoby w kurwę euforyczne. Nie wiem tylko czy całościowy miks zbytnio by nie obciążył organizmu ale chyba stymulanty i opio się w jakimś stopniu łagodzą.
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
  • 1167 / 13 / 0
Re: MDAI
Nieprzeczytany post autor: vi4rus »
czy mozna to brac razem z 3mmc lub etylofenidatem? nie bedzie nieprzyjemnych jazd?
  • 1951 / 15 / 0
Podobno mdai samo jest w stanie wywołać przełom serotoninowy (a przynajmniej takie plotki były), to ja bym nie mieszał z 3-MMC. Na wszelki wypadek.

Za to z etylofenidatem jest si, si senior %-D
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 182 / 0
Postanowiłem wrócić do pentola :twisted:. Planuję wypróbować miks pentedronu z następującymi substancjami: MPA, brefedron, MDAI. Jeśli ktoś testował proszę o zwięzły opis działania/przeciwskazania/ocenę.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?