- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Testowałem same 6-APB 120mg i nie było jakoś fajnie. Dlatego zastanawiam się nad 150mg. Wiem, że mix podbija sajko, ale czy też efekt empatii?
i z tym czasem to tez się zastanawiam... czyli najpierw 6-APB i po godzinie 20mg 4acodmt?
Flipping nakazuje by najpierw "pokolorować" (sajko) a potem dokładać "radość" (empatogeny)... Kolor się załaduje to celujemy empato co powoduje, że bodyload tego drugiego będzie zdecydowanie słabszy/niezauważalny...
Be good... ;-)
Zawszę na flippingi zarzucam obie substancję razem, żeby się peaki nałożyły, ale może jakieś lepsze opcje ktoś ma ? Najlepiej żeby jak najkrócej ogół zaćpania trwał.
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
W sumie wydaje mi sie, że najważniejsze to nie przesadzić z euforykiem.
Co ciekawe przy takim połączeniu nie odczułem żadnego dokuczliwego body loadu. Mam tu na myśli mdłości, które z reguły po samej tryptaminie u mnie na początku występują przez chwilę. Wtedy tego nie było. Po około 40 minutach mocny wjazd. Jedyne objawy fizyczne, ale nie dokuczające z uwagi na kanapowy charakter tripa to senność (ale i tak pewnie bym nie usnął) i nadmierna potliwość. Fajnie tutaj schłodził jeden browarek z lodówki ;)
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
Po wszystkim brak ewidentnego zmęczenia organizmu, wręcz przeciwnie, humor dopisywał jeszcze kilkanaście godzin po, aż do zaśnięcia, w przeciwieństwie do 4-podstawnych tryptamin, które zwyczajnie męczą.
Afterglow wyjątkowy, skłaniający do przemyśleń : )
W ogóle delegalizację MXE uważam za istną tragedię, no co te kurfy zrobili, odbierać rzeszy wytrych do głów.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.