- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
"Xany są przereklamowane!" Benzo tylko taktycznie - na zejście synów"
0 ale tak na serio to faktycznie – prawdą jest że ludzie z którymi rozmawiałem dzielą się na dwie grupy dwa obozy: takich którzy mówią że "na mnie to nie działa" a jak wezmę wyższą dawkę (odwierć) to zaraz mi nie mówi i chce mi się spać i nie mogę na nogach ustać.
Grupa druga: stary, przecież to jest najlepsza rzecz żeby iść spać po imprezie albo żeby złagodzić głowę po ciągu "
"Wariant 3" "jak to przeciwlękowo? Jakie ataki paniki kurwa?! Chuja zadaje czułem się tak jakbym nic nie wziął, oszukali mnie! Pytam: dobry człowieku, czy miałeś objawy takie takie a takie (wymieniam z ulotki somatyczne objawy lęku paraliżującego napadowego itp itd) no czy miałeś kiedyś tak że wychodzisz i nie możesz połknąć śliny przed ludźmi bo wszyscy na ciebie patrzą?! Albo czy miałeś coś takiego że układasz sobie gadkę, cały dialog idąc do sklepu albo dojebanego kiosku po gazetę tyle że trochę inaczej bo "ma być z teczki dla takich a takich znajomych/klientów. Ty jesteś na wakacjach u ciotki, nie znasz kiosioskarza i panikujesz przez całą drogę, układasz dialog, mówisz dzień dobry i na tym się kurwa twój piękny plan sypie bo później już lecą jakieś żaby spływy cię kiblubry i bełkot"
Nie wspominając o górach
... Tej mordo, takich rzeczy to ja nie miałem nigdy ...
No to kurwa... To się nie dziw że nie działa ja pierdolę... Pijacy alkoholicy .
"Rutyna to rzecz zgubna "
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.