- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Warto zamówić więcej a jak masz kogoś i też ćpa, to zrób mu prezent i zamów 100mg B-F'a
Kiedyś wrzuciłem jakieś 340mg pseudoefki i do tego optimum b. i było na prawdę wyborowo (dla kogoś kto nie szuka gwiezdnych i wysokich faz)
Nie czułem zmęczenia, miałem napęd do rozmowy i byłem w specyficzny sposób wypełniony wewnętrznie: satysfakcja z ogólnego stanu ciała i ducha. W porównaniu do gbla nie b nie trzebha ciągle zarzucać i zarzucać, bo fazka krótko trwa, człek jest też sensownie poważny, a nie kręcioła gblowa (i przypałowa).
Poza tym po tym miksie nie ma co sie spodziewać super-duper efektownych fajerwerków, ale jest fajnie to na pewno.
Przeniesiono. Pytania o łączenie substancji zadajemy w dziale Miksy.
| 13 |
Dorzucanie teraz 3mmc może jedynie spowodować, że poczujesz się gorzej lub dalej nie będzie wystarczająco satysfakcjonująco, zwłaszcza, że minęło już trochę czasu od ostatniej dawki.
PS: następnym razem pisz, jaka droga podania.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.