- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Nie czesto i jest fajnie, bo tolerka zabija
klony do opiatow to tylko z piwkiem i to wtedy gdy dzialanie opiata zniknie. Jakos wtedy sedacja jest tak to w przypadku klonow nie mam sedacji wiekszej,
a nawet mniejsza jest
nawet przy 4mg
Jest mientko ale nie spiondzo
Ugh pisze:Jak to nie rozluznia? Rozluznia i to calkiem porzadnie. Zarzuć 6m to zobaczysz o co biega, ledwo z wyra wstaniesz takie zwiotczenie.
wprost uwielbiam kiedy ludzie czytaja tylko 1 linijke calego posta
klony tylko psują opiatową rozkosz, a chyba o to nam chodzi, żeby było bardziej ciepło niż benzosowo
Wolny Od Nałogów pisze:Z fenobarbitalem to dosyc dobry pomysł, ale reszta zeczy z belergotu może zepsuć fazke. Ja buym radził raczej krople pabialgin, bardzo dobrze się je pije z colą :).
Tramal + koda - próbowałem tylko 3 razy ale za każdym razem było mega zajebiście...ogólnie tak jak sobie wyobrażam opiaty...kurewsko przyjemnie z pięknymi noddami ;].
koda + DXM - euforia troche większa...działanie kody dłuższe jednak przyjemność z ujebania mniejsza,gdyż większość jazdy przybiera DXM-owy charakter z odrealnieniem i odklejeniem osobowości...ale to żależy od ilości przyjętego DXM.
koda + Benzo (alpra,klony) - miks z alprą z początku euforyczny poźniej czysta sedacja....miks z klonami to totalne ujebanie...wskazówka określająca poziom sedacji spierdala ostro po za skale
koda + tytoń - lekkie wzmocnienie...chociaż czasem jest to dość znaczne wzmocnienie pizdy.....jedyna wada zaobserwowana u mnie to większa chęć zwrócenia treści żołądkowej. To w tej chwili wszystkie mixy jakie próbowałem....chętnie bym przyjebał kode z kotem ale mam zajebiste opory przed rozdziewiczeniem kabli :D
Najblizsze projekty: Miejski Sort 2, EESS,Chora Psychika,SKOR Suma Styli (kolejna płyta),
https://www.facebook.com/FeRu.raprodukcja
https://soundcloud.com/feru89
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.