- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
berlin wschodni pisze:U mnie łączenie cudownego zioła z wódką ma opłakane skutki.
Rozklejam się, użalam nad sobą i ryczę, dosłownie ryczę jakby mi pozabijali rodziców. Już dwie imprezy zjebałam w ten sposób i wyszłam na histeryczkę ; /
:wall:
co do tematu... kiedyś z ziomem paliliśmy całkiem dużo dobrego grassiku, potem poszło po 1 piwku 9% karpackim i skończyło się tak że po drodze do niego stanęliśmy w krzakach żeby się wysikać (zawsze po piwie), jakieś 3 minuty potem ziom macha do mnie z odległości gdzieś tak 200m a ja po pół minuty ogarnąłem i zacząłem się do niego wlec :D
niektórzy w temacie mówili że nie lubią takich zamułek, a ja właśnie jakos dziwnie to lubię, gdy nie ogarniam na 90% :D zresztą to samo było po piwie trawie i jeszcze dxm, kiedy męczyłem się ze smarowaniem naleśników u innego zioma..../
eso pisze:ja to jak wypije ze 3 bro i zapale to sie czuje jak szczesliwy down.
eso pisze:ja to jak wypije ze 3 bro i zapale to sie czuje jak szczesliwy down.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
palenie zbija mi efekty alkoholu, alkohol palenia.
nieważne czy piwo, wódka, wino, czy dużo albo mało, jakie palenie - skutek zawsze ten sam. do tego stopnia, że kiedy potrzebuję się otrzeźwić z jednej z tych dwóch substancji najlepiej jest mi zażyć drugiej.
chciałbym się kiedyś dowiedzieć jak to działa.
anyway, "do jointa browar" chój.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).